2777
2789
عنوان

برای صورتم چیکار کنم؟

206 بازدید | 22 پست

چند سالیه جوش میزنم رفتم دکتر جوشام بهتر شدن اما زیر پوستی هنوز جوش دارم

صورتم حرارت داره خیلی داغه وقتی دست میزنم چیکار کنم که بهتر بشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عرق كاسني طبعش خنكه

صورتت و باهاش بشور

واسه چند دقيقه خنك ميشي

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

گلم کبدت گرمع منم مثل شما بودم حجامت کبد انجام دادم و عرق کاسنی وشاتره ویک سری داروهای گیاهی نتیجه گرفتم کلی انتی بیوتیک مصرف میکردم واسه جوشام ولی بع محض اینکه قطع میکردم دوباره شروع میشد

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

عزیزم باید ریشه ای درمان کنی و احتمالا مشکل کبدی دارید که هم داغه صورتتون هم جوش میزنه

اگه میخواین با هزینه کم و مشاوره چکاب رایگان درمان کامل و ریشه ای بشید به این ایدی عکس واضح از زبان به همراه سن و قد و وزن ارسال کنید 👇🏻🌿

@tabib83

گلم کبدت گرمع منم مثل شما بودم حجامت کبد انجام دادم و عرق کاسنی وشاتره ویک سری داروهای گیاهی نتیجه گ ...

پس باید چیکار کنم؟

پارسال چند میلیون فقط دادم برای طب سنتی و حجامت و... ولی بازم جوش میزنم خسته شدم واقعا ۵ ساله جوش میزنم جاشون مونده

قرص مصرف کن و برو پاکسازی پوست

قرص شیمیایی به هیچ عنوان نباید استفاده بشه ممکنه تا یه مدت کوتاهی تاثیر بزاره ولی تا یه مدت هم تشدید میشه اون بیماری هم از داخل بدن داغون میکنه کبد رو ❌❌

روش گیاهی بهترین روشه که با بدن انسان هم سازگاری داره و با درمانش بهتر نتیجه میگیرید☑️☑️

قرص شیمیایی به هیچ عنوان نباید استفاده بشه ممکنه تا یه مدت کوتاهی تاثیر بزاره ولی تا یه مدت هم تشدید ...

متاسفانه طب سنتی ای که میگی رو من امتحان کردم جواب نگرفتم

کامل درمان شدی و جوش نمیزنی دیگه؟

اره ولی باید هم مداومت کنی وقطعش نکنی هم حوصله داشته باشی سه ماه مدام نیم ساعت قبل صبحانه یه قاشق خاک شیر خیس خورده روبایه استکان آب قند مخلوط میکردم و میخوردم بعد سه ماه پوستم صاف صاف شد