2777
2789
عنوان

تا حالا شده ک....😔😔

190 بازدید | 23 پست

یه مشکلی ک براتون پیش میاد هیچکس نباشه باهاتون همدردی کنه یعنی اطرافتون پر از ادم باشه ها مث خونواده خونواده شوهرت خود شوهرت فامیلا اما یکیشون همدردت نباشه و شما از بی توجهی و بی مهری رنج ببرید...😔🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقربا  تو کل زندگیم هیچکس منو درک نکرده تا حالا حتی زره ایی همیشه اینجور مواقع پناه میبردم ب دوستای مجازیم

مبیناتونم یه دختر نیمچه کوچولو در قالب شادی و خوشحال بودن🖤☺️درضمن پروفایل خودمم

آره من دیگه یه جوری شدم که همه حرفام تو گلوم گیر میکنن

یعنی زور میزنم که به طرف بگم از کدوم رفتارت ناراحت شدم ، ولی واقعا نمیتونم ، اصلا حرفام از گلوم بالا نمیان 

• پناه باشیم  🫀 •

خیلی درد داره 

چون محبت ندیدی نمیتونی محبت کنی 

از اینایی ک همو بغل میکنند تو ناراحتی ها دیدین 

مسکل دارن لهم ک میگن مشکلشونو با هم حل میکنن 

من اگ مشکلمو به کسی بگم حل ک نمیشه سه برابرم میشه😣

آره من دیگه یه جوری شدم که همه حرفام تو گلوم گیر میکنن یعنی زور میزنم که به طرف بگم از کدوم رفتارت ...

من از بس گفتم و بی توجهی دیدم دیگ نمیگم گلو یه حالت ورم داره فک کنم غم باد گرفتم😔

بنظرم فقط واسه خودت تلاش کن هیچ کس دردی رو ازت کم نمیکنه آخرشم بهت میخندن اعتماد بنفس و خودباوری د ...

چطوری من خیلی بهشون وابستم و دوسشون دارم ولی اونا نه شایدم نشون نمیدن اخه همیشه میگن طرف باید به چشم اخر و به دل عزیز باشی ☹️

آره. همین امروز با حرفای مادرم زار زار گریه کردم. متاهلم ولی یه حرفهایی بهم میزنن انگار من دلم نمیخواد بهترین ها رو داشته باشم. وقتی شوهرم کار میکنه ولی جوری ک میخوایم نمیشه باید چیکار کرد. از ته دلم از خدا خواستم یه پول حلالی بندازه تو زندگیمون حداقل حرفای این دو خونواده از سرم کم کنم. صادقانه میگم من کسی ندارم برا درد دل.