2777
2789
عنوان

کنکووووور

256 بازدید | 42 پست

من نظام قدیمم اگ خدا کمک کنه سال بعد میخام کنکور  بدم۲۴سالمه. 

نمیدونم کتاب درسی از کجا بگیرم؟ 

عمومیا هس یا فقط تخصصی؟ 

چنتا کتاب تست دارم چاپ۹۸هست بدرد میخوره بنظرتون؟ 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاپ ٩٨ و دور بريز

كتاباي درسي بايد جديد بخري ، از كتاب فروشي هاي انقلاب تهران ، ك البته كمي هم گرون ميدن

درمورد عمومي دست نگه دار چون چيزي مشخص نيست

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چندتا تاپیک اولم راجب منابع مناسب هر سطحی گفتم 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
فعلا تخصصی بخون دست دو بگیر چاپ ۱۴۰۰یا۱۴۰۱

مرسی عزیزم

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

الان معدلم تاثیر داره شما قراره ۱۴۰۳ کنکور بدین پس معدل سال دوازدهمتون تاثیر داره روی کنکور و اینکه برای سال ۹۸ خیلی قدیمیه مطالب جدید به کتاب ها اضافه شده

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐

شما چند نفر تو کلاستون ۲۷ سال به بالا دارید؟

رفتار بقیه چطوره باهاشون

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
Me too کاربریم یادت بمونه خودمم فعلا معطلم البته ولی چون منم ۲۳ سالمه شرایطمون مث همه. گفتم در ار ...

حتما😍❤

تخصصی احتمالا معدل دیپلمت چنده؟ 

۱۶/۴۰

منم نظام قدیمم اگه میتونی دیپلم مجدد بگیر درسای عمومیتو توب بخون بالا ۱۸ بگیر شاید سال بعد تو کنکور ۶۰ درصد تاثیر داشته باشه منم ۲۳سالمه دارم برا سال بعد میخونم البته فعلا بچه هام نمیزارن وقت کنم میخونم راستی کتاب دارم من برا سال ۹۶ولی نظام جدیده میتونم اونارو بخونم یا عوض شدن 

مرسی ازت❤