2777
2789
عنوان

بیایید 😭😭😭

961 بازدید | 79 پست

برای در انتظار یه چیزیم دعا کنید همین امروز بعد از ظهر اطلاع بدن از استرس حالم بد میشه لطفا هر کدومتون یه آیه الکرسی بخونید برام یا یه حمد یا چند تا صلوات هر کدومو خوندید یا لایک کنید یا بگید منم براتون میخونم مرسی اجرتون با امام حسین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امیدوارم همونطور بشه که دوست داری عزیزم💛واست حمد و آیه الکرسی خوندم

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی انشاالله تو هم برسی به چیزایی که میخوای برات دعا میکنم 

ممنون عزیزم💛❤💛

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

نصر میخونم برا ارامش دلت 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز