2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 26 پست
اعتراض زده خودش فکر میکنه در همین حد هست نمراتش یا نهایتا بیست و پنج صدم تا نیم نمره ممکنه کمتر گرفت ...

اعتراض امروز اخرین فرصت بود فک کنم. معمولا نمره اش تغییر نمیکنه اما بلاخره خیالش راحته. میتونم بپرسم رشته اش چیه؟ درصدای کنکورش چطوری هستن؟

ای بابا مشاورا غلط کردن خودشون میتونن این نمرات بیارن ؟ خیلی سوالات امسال سطح بالا بود دخترت خوب گرف ...

هرچی میکشیم از بعضی از مشاورها هست 

ولی سالهای قبل خیلی ها نمره بالای ۱۹ دارن عزیزم

که امسال کنکور که بدن خیلی جلو میفتن و شانس بچه ها با نمره های پایینتر کمتر میشه

چون فقط ملاک نمره های امسال نیست 

نمرات سال های قبل و بچه های فارغ التحصیلم  احتمالا بالاتر هست

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتراض امروز اخرین فرصت بود فک کنم. معمولا نمره اش تغییر نمیکنه اما بلاخره خیالش راحته. میتونم بپرسم ...

منم فکر نمیکنم تغییر کنه 

رشته اش تجربی هست گلم

درصداش از رنج ۴۰ تا ۵۰ یا نهایتا ۶۰ بعضی دروس بوده تو دی و معمولا ازموناهم همینه

تیر که هنوز مشخص نیست ولی از این درصدها بالاتر نیست  و احتمالا پایینتره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
کجایین😐

دختر خواهرشوهرم دینیش رو ۲۰ و ادبیات رو ۱۹.۷۵ شده

موفق باشه 

متشکرم عزیزم

نمیدونم شانسش چطوره و آیا میتونی دندون بیاره یا نه

این تغییرات امسال همه چیزو مبهم کرده

هرچی میکشیم از بعضی از مشاورها هست  ولی سالهای قبل خیلی ها نمره بالای ۱۹ دارن عزیزم که امسال ...

چندمه مگه ؟ 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨