2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

759 بازدید | 26 پست

سلام دوستان گلم ترمیم معدل در شهریورماه برگزار میشه؟

دخترم در بعضی از دروس نهایی نمره ای داره که زیر ۱۹ هست

دینیش رو ۱۸ و هفتاد و پنج صدم و ادبیات رو ۱۸ شده میخواست که نمرات رو ترمیم کنه تا به حداقل ۱۹ برسونه آیا میتونه شهریورماه در امتحان نهایی شرکت کنه برای ترمیم معدل شرکت کنه؟

کارش شده شب و روز گریه میگه دارم دق میکنم من و پدرشو دیوونه کرده واقعا سر این قضیه

شما میدونید زمان ثبت نام ترمیم معدل کی هست؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ترمیم معدل برای کنکور ۱۴۰۳ هستش

یعنی رو معدلی که برای کنکور ۱۴۰۲ بوده تاثیر نداره

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهریور میتونه ترمیم کنه ولی برای کنکور ۱۴۰۳ تاثیر داره نه کنکور‌تیر ۱۴۰۲

عیبی نداره سال بعد امتحان میده دوباره حتی اگه بره دانشگاه

شما میدونید کی هست زمان ثبت نام؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

دخترت واقعا لوسه چون خیلی نمرات خوبی گرفته 😐😐😐

بله شرکت کنه می‌تونه ، فقط یبار فرصت داره . دوماه قبل باید برید مدارس بزرگسال ثبت نام کنید .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
ترمیم معدل برای کنکور ۱۴۰۳ هستش یعنی رو معدلی که برای کنکور ۱۴۰۲ بوده تاثیر نداره

درسته عزیزم در جریان هستم سال بعد مجددا امتحان میده

میخواست زودتر اگه میشه ترمیم معدل کنه که از مهر یکسره برای کنکور بخونه

عیبی نداره سال بعد امتحان میده دوباره حتی اگه بره دانشگاه شما میدونید کی هست زمان ثبت نام؟

ولی‌نمره‌ هاش عالیه خیلیا افتادن🥲

نمیدونم‌از مدرسه سوال کنید

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.
درسته عزیزم در جریان هستم سال بعد مجددا امتحان میده میخواست زودتر اگه میشه ترمیم معدل کنه که از مهر ...

هفته آینده فقط روز دوشنبه یا چهارشنبه به مدرسه مراجعه کنه و دروسی که میخواد ترمیم کنه روی برگه ای مینویسه. مدارس همین 2روز باز هستن. البته به نظرم  اعتراض بزنه ممکنه نمره اش بیاد بالا.

دخترت واقعا لوسه چون خیلی نمرات خوبی گرفته 😐😐😐 بله شرکت کنه می‌تونه ، فقط یبار فرصت داره . دو ...

منم بهش میگم از نمراتت ناراضی نیستم و بنظرم خوبه

خودش مادام میگه که واسه خودش راضی کننده نیست

از بس مشاورا پارسال گفتن که به نمره زیر ۱۹ امیدی نیست این تو ذهنش مونده

متاسفانه ناراحتی قلبی داره و دکتر همیشه گوشزد میکنه که استرس براش سمه با این وجود بشدت مضطرب هست خیلی نگرانشم که نکنه  به خودش آسیب بزنه 

ولی‌نمره‌ هاش عالیه خیلیا افتادن🥲 نمیدونم‌از مدرسه سوال کنید

خیلیاهم شاید نمره ۱۹ به بالا دارن

که این کارو سخت میکنه

هفته آینده فقط روز دوشنبه یا چهارشنبه به مدرسه مراجعه کنه و دروسی که میخواد ترمیم کنه روی برگه ای می ...

اعتراض زده خودش فکر میکنه در همین حد هست نمراتش یا نهایتا بیست و پنج صدم تا نیم نمره ممکنه کمتر گرفته باشه

بعید میدونم تو تصحیح مجدد نمره اش بالا بیاد 

از مشاور مدرسشون پرسیدم متاسفانه خیلی فرد دغدغه مندی نیست و همش از زیر کار در میره کلا توضیحاتی که داد برای من قانع کننده و مفهوم نبود

پس هنوز فرصت هست هفتع بعد برم ثبت نامش کنم

منم بهش میگم از نمراتت ناراضی نیستم و بنظرم خوبه خودش مادام میگه که واسه خودش راضی کننده نیست از ب ...

ای بابا مشاورا غلط کردن خودشون میتونن این نمرات بیارن ؟ خیلی سوالات امسال سطح بالا بود دخترت خوب گرفته .

ببین الان رنج نمرات مثلا ۱۴_۱۵ باشه ، دخترت که ۱۸_۱۹ گرفته از همه جلو تره . اگه همه ی دانش آموزان ۱۹ میگرفتن اون موقع دخترت باید میزد تو سرش . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
بالای ۱۹‌خیلی‌نیس میانگین نمرات گفتن‌۱۲‌اس

ولی اطرافم کسانی هستند که ۲۰ هم شدن