2777
2789
عنوان

تا حالا شده ؟! 🥺🥲........

143 بازدید | 19 پست

دلتون برا یه نفر خیلی تنگ بشه و شما مطمعا باشید اون دلش تنگ نیست بخاطر همین به روش نیارید؟! :)))

خیلی حس بدیه ،حس ناکافی بودن...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شده

چطور باهاش کنار اومدی؟!🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

اره من هرروز تجربش میکنم .به روش نمیارم چون هم شمارشو ندارم هم نمیخوام به خاطر من اذیت بشه .

دله دیگه هیچ جوره اروم نمیشه فقط به زمان نگاه میکنم بگذره 🙂💜

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اره🥺

چطوری باهاش کنار اومدی🥺💔

چطوری باهاش کنار اومدی🥺💔

با گریه کردن🥲

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
اره من هرروز تجربش میکنم .به روش نمیارم چون هم شمارشو ندارم هم نمیخوام به خاطر من اذیت بشه . دله دی ...

🥲میفهممت...

برای من با این تفاوته که هرروز باهاش حرف میزنم... هرروز صداش میشنومم...

ولی حرفاش یه چیزه و کاراش یه چیز دیگه :)))

خیلی وقت حس میکنم خیلی ازم دوره خیلی ...

کاش بتونم بگذرم ازش ...

با گریه کردن🥲

ولی یکی از قشنگ ترین گریه هاس!

یکیو با تموم وجودت میخوای🙂

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اوهوم

چطوری باهاش کنار اومدی🥺💔

🥲میفهممت... برای من با این تفاوته که هرروز باهاش حرف میزنم... هرروز صداش میشنومم... ولی حرفاش یه ...

🥺💜

درست میشه .

بلاخره همه چی همه چی یه روز تموم میشه !