2777
2789
عنوان

یه سوال؟!

86 بازدید | 14 پست

بنظرتون برم یه رشته ای تو دانشگاه دولتی بخونم یا برم رشته مورد علاقم رو دانشگاه آزاد بخونم؟ 

شما باشین کدومو انتخاب میکنین؟

خیلی برای کنکور خوندم و کنکورو خوب دادم اما معدلم زیاد جالب نیست میترسم رتبه خوبی ندارم و نتونم برم رشته ای که دوست دارم 

رشتم انسانیه 

رشته مورد علاقمم روانشناسی 

البته مشاوره هم دوست دارم شاید مشاوره به جاش بخونم

میرفتم دانشگاه ازاد رشته ی موردعلاقم.من این اشتباه رو چندسال پیش انجام دادم رفتم دانشگاه دولتی یه رشته ای رو خوندم هنوز حسرت میخورم که چرا نرفتم ازاد رشته ی موردعلاقم.به هیچ جاهم نرسیدم بااینکه دولتی خوندم

منوهمسرمو نی نیمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرفتم دانشگاه ازاد رشته ی موردعلاقم.من این اشتباه رو چندسال پیش انجام دادم رفتم دانشگاه دولتی یه رش ...

منم از همین میترسم که برم یه رشته رو بخونم که علاقه‌ای بهش ندارم و بعدا حسرت بخورم..

حالا بنظرتون دانشگاه آزاد مدرکش بدرد میخوره؟ 

بابام میگه اصلا خوب نیست

منم از همین میترسم که برم یه رشته رو بخونم که علاقه‌ای بهش ندارم و بعدا حسرت بخورم.. حالا بنظرتون د ...

اتفاقا دانشگاه ازاد مدرکش خیلی معتبره.خب عزیزمن باباهامون که زیاد سردرنمیارن.اونسالی ک من رفتم دانشگاه دولتی یکی از بچه های مدرسه رفت ازاد پرستاری خوند الان هم حقوقش خوبه هم کارش عالیه ولی من....

منوهمسرمو نی نیمون
آزاد  مدرکش معتبره اگه برا هزینه هاش مشکلی نداری

نمیدونین هزینه‌ش چقدره؟

تو گوگل زدم نوشته بود رشته روانشناسی ۲ تا ۵ تومنه

یکم تعجب کردم اخه فکر میکردم خیلی بیشتره

اتفاقا دانشگاه ازاد مدرکش خیلی معتبره.خب عزیزمن باباهامون که زیاد سردرنمیارن.اونسالی ک من رفتم دانشگ ...

آره سردر نمیارن منم از چند نفر پرسیدم گفتن مدرکش معتبره

آره سردر نمیارن منم از چند نفر پرسیدم گفتن مدرکش معتبره

میدونی چیه

من خودم ب شخصه کار به مدرک ندارم

ی عمر بهترین مدرسه شهر درس خوندم

سخته برام برم ازاد💔

همیشه میرفتم مدرسه بچهاشو میدیدم

اصلا شبیه همه چی بود به جز دانشگاه

انگار پارتی بود

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

منم از همین میترسم که برم یه رشته رو بخونم که علاقه‌ای بهش ندارم و بعدا حسرت بخورم.. حالا بنظرتون د ...

میدونستی هر جا بخوای کار کنی اصلا به سر در دانشگاهت نگاه نمیکنن و به عنوان مدرکت بهای بیشتری میدن؟

پدرت احتمالا افکار قدیمی دارن

اینهمه آدم با مدرک دانشگاه آزاد دارن کار و مهاجرت میکنن مگه میشه اعتبار نداشته باشه حرفای خنده دار میزنی

میدونی چیه من خودم ب شخصه کار به مدرک ندارم ی عمر بهترین مدرسه شهر درس خوندم سخته برام برم ازاد💔 ...

منم تو بهترین مدرسه درس خوندم همیشه شاگرد اول کلاس بودم برای کنکورم خیلی درس خوندم اما خب معدلم رو خراب کردم بدترین معدل عمرم بود...

اما خب بخاطر مامان و بابام نمیتونم بمونم پشت کنکور نمیزارن درس بخونم الانم همش دارن میگن این همه درس خوندی چرا نمره‌هات اینجورین براشون توضیح میدم که امتحانات سخت بوده مال همه اینجوریه باور نمیکنن...مجبورم برم آزاد