2777
2789
عنوان

شوهرتون بز نه میبخشینش؟

1035 بازدید | 100 پست

۲بار دس روم بلند کرده بار آخری پامو ک.بود کرده شما باشین میبخشین؟شهریور عروسیمونه ولی یه ذرم بهش فکر نمیکنم زندگیمون خیلی خراب شده کل هفته قهریم ،به طلا ق فکر میکنم ولی میترسم بعدا پشیمون بشم 🥲

خودم ۱۹ سالمه همسرم ۲۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازینکه دیگه کتک نمیخوری پشیمون بشی؟؟؟؟؟یا اینکه یه مرد مهربون عاشقت بشه؟؟؟؟؟دقیق نفهمیدم از کدوم پشیمون بشی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
تو دوران عقد کتک میزنه واویلا به عروسی 

میام نی نی سایت بعضی از تاپیک ها بااین موضوع هارو میخونم واقعا متوجه نمیشم چرا وقتی یه اقا تو دوران نامزدی اینجوریه خانم خیلی ببخشیدا مثل احمقا همچنان به فکر لباس عروس و عروسیه 

و فکر میکنن قراره چه تحفه ای رو از دست بدن 

اه عصبی امممم

دیگه زن مهرداد نیستم💔

چرا اینقدر کم سن و سال؟؟؟

خواهشا برین مشاوره ، صحبت کنین ، دلیل ناسازگاریتون رو پیدا کنین و متوجه اشتباهتون بشین اگه قابل جبران و اصلاح باشه که چه بهتر وگرنه قبل از عروسی تمومش کنین 

حق هیچ آدمی نیست که توی زندگی که قراره سراسر عشق و آرامش باشه ، کتک بخوره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

برین پیش مشاور 

اگر این رفتارو بخواد ادامه بده واقعا بعد از عروسی زندگی جالبی در انتظارت نیست 

به قول و... اهمیت نده

ولی خب دلیلیش برای این کار چی بوده؟ خیلی عصبیش کردی؟

بازم تکرار کرد؟؟🥺من دیگه هیچ حسی بهش ندارم

نه من ازش حق طلاق خواستم نداد

ولی تمام زندگیش به نام منه

قسم خورد که دیگه نزنه ...با اینکه زود عصبی میشه ولی دیگه نه 

۲ بار زده 

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....

شوهر من بعد عروسی خودش رو نشون داد باورت میشه حدود ۲سال نامزد و عقد اصلا فرق داشت با بعد عروسی 

تو روش صد بار گفتم نمیبخشم خیلی پشیمونه هزار بار تا حالا گفته حلال کن گفتم نمیبخشم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹