2777
2789
عنوان

کیا سلفری دادن

423 بازدید | 20 پست

سلام ان تی بچه ی من توی سونو بالای ۲بود یعنی۲/۰۷ حدود ۲/۱ میشه ولی دکتر سونو گرافی گفت دیگه آزمایش غربالگری لازم نیست یه راست برو سلفری

منم یک هفته پیش سلفری انجام دادم ولی تو این مدت انقدر غصه خوردم و گریه کردم دیگه امیدمو از دست دادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی شکر عزیزم شما چه آزمایشهایی دادی؟من توی نت خوندم ان تی بالا خدای نکرده بعدها ممکنه خودشو نشون ب ...

ینی بعد از تولد؟ 

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️
الهی شکر عزیزم شما چه آزمایشهایی دادی؟من توی نت خوندم ان تی بالا خدای نکرده بعدها ممکنه خودشو نشون ب ...

من سلفری دادم فقط ولی بهتر بود آمینو بدم

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️

نگران شدم با حرفت

اینجوری گفته بودن اصلا نمیدونم چیکار کنم دارم دیونه میشم خودمم سابقه سقط دارم 

میشه منبع این حرفو برام بفرستی؟؟

نه عزیزم تو رو خدا نگران نشو تو همین نی نی،سایت گفته بودن من وسواس فکری دارم کلا ذهنم درگیره

انشالله بچه ات سالمه توکل کن به خدا

همین سایت گفتن من سابقه سقط مکرر دارم به خاطر اون نگرانم

فقط استرس نگیر برا بچه ات خوب نیست بسپر به خدا