دلداری نیست یه تبریک . خدارو بابتش شکر کن . اولین باری که فهمیدم باردارم رفته بودم سجده و فقط اشک شوق میریختم
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به مجازی 😉
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پنج ساله ازدواج کردیم نه واقعا فعلا نمیخواستم پیشگیری هم داشتم با کا...ندم
یه سر به تاپیک آدم های منتظر بچه بزن ببین چقدر آرزو دارن خدا رو شکر خدا خودش صلاح دونسته هدیش رو بهت پیش پیش داده دیده شما فکر نیستی گفته بذار با یه فرزند خوب غافلگیرش کنم بذار بیاد میشه نفست میشه همه جونت میشه زندگیت و از فکر امروزت خندت میگیره به سلامتی عزیزم ❤❤❤❤❤
از حالا جمعتون سه نفره میشه دلخوشی به بقیه دلخوشیاتون اضافه میشه . بعد تو امضات مینویسی مامان فلانی😁
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به مجازی 😉
نی نی خیلی خوبه🥺ولی ب شرطی ک زود ب دنیا بیاد😏نه اینکه مثل من دوماهمه ولی دهنم و سرویس کرده همین ۱۴میل بچه🤣ب اون موقع که ب دنیا میاد میبینیش شیرش میدی فکر کن ب اونموقع ک خونت از سوکت در میاد از بی روحی در میاد فکر کن ب اونموقع ک اولین بار میخنده فکر کن😍ب اونموقع ک اولین سینه خیز رفتنش و چهار دست و پا رفتنش و غذا خوردنش و اولین قدماشو میبینی فکر کن ب اینکه یکی هست ک فقط هر لحظه تورو میخواد و با بوی تو آروم میشه فکر کن😍آخ خدا چقدر خوبه خودم تا حالا بهش فکر نکرده بودما دلم رفت❤️ ایشالله سالم بدنیا بیاد همچنین مال من
همیشه هم برعکسه اونایی که اقدام میکنن میخوان نمیگیره اونایی که نمیخوان با یه اشتباه کوچیک تو هوا میگ ...
من پنج سال رابطه محافظت شده داشتم چون بچه نمیخواستم خیییییلی مراقب بودم تا دو روز پری عقب میفتاد استرس خفه ام میکرد با اینکه محافظت شده بود هااا انقدر میترسیدم زود قرص میخوردم خیلی مراقب بودم سر سوزن اشتباه نکنم ولی حالا که دو شب اقدام دارم برای اولین بار طعم راب..طه بی دردسر و استرس چشیدم و حالا استرسم اینکه نکنه حامله نشم یه وقت