2777
2789
عنوان

درس مهم زندگتون؟

96 بازدید | 13 پست

اگه برگردید به گذشته به خودتون چی میگید؟

کی به خوتون تلنگر میزنید؟

اگه با نسخه کودکیتون‌ دوباره ملاقات کنید چی بهش میگید؟

از اشتباهات و تجربه‌ها چه یاد گرفتید؟

درس مهم زندگتون؟ یه نصحیت یا جمله بیدار کننده

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقددددر‌ساده نباشم زود باهمه صمیمی بشم 

واقعاااا تا شاغل نمیشدم‌اصلاااا ب فکر ازدواجم‌نمیوفتادم

خیلی بیشتر  ب فکر‌خودم‌بودم‌و‌غرورم‌حفظ میکردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

دوست ندارم هیچوقت به گذشته برگردم و ترجیح میدم آیندمو قشنگتر بسازم 

خب برات چنتا میگم

"دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور"

هیشکی موندنی نیست!

هیچوقت دردتو به هیچکس نگو و نذار غریبه ها از حالت باخبر بشن 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

مشغول خودت باش ..برای خودت زندگی کن. روی خودت کارکن فقط..

شاید جمله اش خیلی کلیشه ایی باشه ولی بهش فکر کن

اکثر ما ادما برای خودمون زندگی نمیکنیم هرکدام برای یکی‌دیگر زندگی‌میکنیم...

الکی ادما رو بزرگ نکن لازم نیست به زور یکی رو تو زندگیت نگه داری بزار بره انقدر خودتو کوچیک نکن مغرور باش 

به کسی بدون اینکه درخواست کرده باشه کمک نکن به ارزش میشه 

همیشه در دسترس نباش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

میگم هرکاری میکنی بکن اما به هیچ کس بیشتر از حدش اعتماد نکن، ساده نباش 

با نسخه بچگیم ملاقات کنم بهش میگم بیشتر بدون دغدغه بخند. بزرگ که بشی واسه این خنده بدون دغدغه و فکر که راحت داریش باید خیلی تلاش کنی 

:)

رازتو به هیچکس هیچکس نگو

خیلی بهت فشار اومد برو جایی که کسی نباشه فریاد بزن خالی بشی ولی به احدی تو این مورد اعتماد نکن

از خودت هیچوقت نگذر بخاطر دیگرون چون فکر میکنن واقعا لایق اون از حد محبتن روز به روز خواسته هاشون ازت بیشتر میشه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

خیلی درس ها گرفتم

اول اینکه برای به دست آوردن چیزایی که می‌خوام تمام تلاشم رو بکنم و پا پس نکشتم اگه که رسیدن به هدفمو می‌خوام سختی هاشم باید بخوام ، یه جایی همین دیر تلاش کردن خیلی بهم لطمه زد خیلی

دوم اینکه به هیچ کس حتی اگه بهترین آدم باشه بیش از حد خوبی نکنم ، خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند ، بدترین بی احترامی عمرم رو کسی بهم کرد که همجوره بهش خوبی کرده بودم