2777
2789
عنوان

ناراحتمم خیلی

51 بازدید | 1 پست

کسی که ۵۲ سالشه پیره بنظرتون ، من دو شب کامل تو خونه بابام مجبورم بخابم شوهرم سرکاره بعد مامانم خار پاشنه دارد و  خیلی وقته پاهاش درد دارد الان خیلی بدتر شدند ؛ پا دردی تو فامیل مامانم خیلی زیاده دکتر گفته بود بهش الان خیلی زوده برای پا درد ولی خب ارثی هم میتوند باشد پدربزرگم خاله ام تمام عمه های مامانم هم پا دردی اند بعد به من میگه که ما پیرم بچه هامون هوا ما را ندارم خب به من چه دادشم بچه ها کوچیک شو توقع دارد مامانم نگه دارد تا خامنش خونه شون راحت بخاب یا باشگاه برد خب من که بچه ندارم بچه دار شدم پیشت نمیزارم ، الان من چکار کنم یعنی نیام خونتون یا اگر من نیام مگه خودشون زندگی ندارد خب چرا اصرار دارد من بیام اینجا خب بیام که اذیتت کنند با حرفاشون؛ من کار خونه خودم به زور انجام میدم و اصلا شبیه مامانم نیست الکی کارمم نداشته باشد مامانم و همه چیز خونه تمیز و مرتب باشد  راه میرد که فلان جا خونه را که کسی محو نظرش نیست تمیزکاری کند یا مثلا اگر کسی زیاد کار تو خونه ندارد چرا صبح زود بیدار بشد که به من میگه تنبل اخه تنبلم باشم چه ضرر به مامانم میرسونم 

نرو 

دوشب خونه خودت بمون

فیلم دانلود کن ببین خوراکی بخر بخور

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید