2777
2789
چی شده لابد تو روزهای تخمک گذاری هستی و این حال بهت دست داده و مشکلات رو ده برابر سخت تر می بینی.&nb ...

نه تخمک گذاری کجا بود از امادمای دورورم خستم از همه از حرفاشون از گیر دادناشون از اینکه یکم حس درک ندارن همیشه تو هر موضوعی منو مقصر میدونن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تخمک گذاری کجا بود از امادمای دورورم خستم از همه از حرفاشون از گیر دادناشون از اینکه یکم حس درک ن ...

فکر کن چرا باهات اینطوری اند . شاید خودت اجازه میدی ، بهشون محل نده. 

شایدم اونا احمق هستند ، چرا تو خودکشی کنی. 

با هیچ کس نمیتونم صحبت کنم دلم داره میترکه نمیتونم زندگی کنم 

نوشتن چی اون نمیتونه کمکت کنه؟

من گاها این حس رو دارم که وقتی میخوام صحبت کنم به دو دلیل نمیتونم، یک اینکه نمیدونم از کجا شروع کنم دو اینکه وقتی اون درد رو میخوام بیان کنم انگار از جدیتش کم میشه 

ولی تمام تلاشتو بکن 

اگه بخوای من هستم♥️

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
فکر کن چرا باهات اینطوری اند . شاید خودت اجازه میدی ، بهشون محل نده.  شایدم اونا احمق هستند ، ...

مثلا شوهرم دیشب داشت درو باز میکرد ک کلید شکست به خاطر اون منو مقصر میدونه مثلا خواهرم ک ۲ ماه پیش عقد کرده میگه تو باید به بچه ها میگفتی بشین تا فیلم عروسیم خوب میشد مثلا پسرم تو کوچه خورد زمین مادر شوهرم منو مقصر میدونه

نوشتن چی اون نمیتونه کمکت کنه؟ من گاها این حس رو دارم که وقتی میخوام صحبت کنم به دو دلیل نمیتونم، ی ...

همیشه مینویسم ولی نوشتن ک مثل درد و دل کردن با کسی ک بتونه درکت کنه نیست

مثلا شوهرم دیشب داشت درو باز میکرد ک کلید شکست به خاطر اون منو مقصر میدونه مثلا خواهرم ک ۲ ماه پیش ع ...

ببین دیگران اینطور مواقع چی میگن و چطور برخورد میکنن. سیاست رو باید یاد بگیری ، مثل من و شما که مادرمون سیاست بلد نبوده باید از بقیه یاد بگیریم. 

همیشه مینویسم ولی نوشتن ک مثل درد و دل کردن با کسی ک بتونه درکت کنه نیست

آره واقعا متوجهم چی میگی 

من همینجا هستم اگه دوست داشتی و کسی نبود من گوش میدم

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫