2777
2789
عنوان

رشته تجربی

179 بازدید | 18 پست

علاقه ندارم کلاا پدر و مادرمم تحصیل کرده ان به اصطلاح قبلا که میخواستم برم مشاوره گفتن نه خودمون مثل مشاوریم دو کلمه اصلا من حرف نمیزنم که شبیه مشاوره بشه مستقیم گفتن برو تجربی من اصلا یه ذره هم علاقه ندارم به تجربی از هیچ کدوم از رشته هاشم خوشم نمیاد اینجوری میدونم آینده ندارم خودم بودم میرفتم فنی اصلا حوصله درس خوندن ندارم اونم برا چیزی که اصلا دوست ندارم 

چیکار کنم؟؟ ول کنم برم میتونم برم یه رشته دیگه ثبت نام کنم یا هنرستان؟؟

منم مثل توام تجربی رو دوست نداشتم بزور یکسال پشت کنکور نگهم داشتن حالا به بدبختی دیگه میخوام چیزی رو ک دوست دارم بخونم

هرجوری میتونی مقاومت کن تا بری دنبال چیزی ک دوست داری

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
منم مثل توام تجربی رو دوست نداشتم بزور یکسال پشت کنکور نگهم داشتن حالا به بدبختی دیگه میخوام چیزی رو ...

والا کلی پول کلاس و ثبت نام دادن چاره ای نبود از وقتی رفتم راهنمایی تاکید کردن برو تجربی منم از بچگی از بیمارستان نفرت داشتم کلا بدم میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا کلی پول کلاس و ثبت نام دادن چاره ای نبود از وقتی رفتم راهنمایی تاکید کردن برو تجربی منم از بچگی ...

اره منم کلاس رفته بودم 

خب پس چاره ای احتمالا نداری، میری تجربی نهایتا مثل من تهش راه خودتو میری

اره منم کلاس رفته بودم  خب پس چاره ای احتمالا نداری، میری تجربی نهایتا مثل من تهش راه خودتو می ...

چه رشته ای میخوای بری الان؟؟ کاش من سختی نکشم زودتر برم تو  رشته ای که علاقه دارم

رشته ی ریاضی ظرفیت بیشتری داره قبولی تو کنکورش خیلی راحته در واقع شما برگه ی سفید هم‌تحویل بدید قبول شدید فقط برای دانشگاه ها رقابت میکنید نه قبولی تو کنکور 

شرایط مهاجرت از طریق رشته های فنی و ریاضی خیلی بهتر و اسون تر از رشته ی تجربی هست 

دفترچه کنکور تجربی امسال رو به پدر ومادرتون بدید بگید جواب بدن شاید سوالهای امسال رو که دیدن کلا نظرشون عوض شد 

فقط برو دنبال علاقه ت تا جایی که میتونی مقامت کن ببین این که میگن تجربی بخون در کنارش علاقه ت هم دنبال کن چرته وقتی یکی تجربی یا ریاضیه وقت اضافی زیادی نداره که بخواد بره دنبال علاقه اش .حرف مشاور ها گوش نکن چرت زیاد میگن و فقط نظر خودشو رو تحمیل میکنن . من امسال دهمم ریاضیم بیشتر همکلاسی هام واقعا نمیدونن چرا اینجان و حس خوبی هم ندارند چون زوری اومدن

نظر من بود  .

رشته ی ریاضی ظرفیت بیشتری داره قبولی تو کنکورش خیلی راحته در واقع شما برگه ی سفید هم‌تحویل بدید قبول ...

ریاضی میخواستم برم میگن نه منم قصدم همین بود 

چه رشته ای میخوای بری الان؟؟ کاش من سختی نکشم زودتر برم تو  رشته ای که علاقه دارم

حقوق 

آره واقعا انقدر حسرت میخوری بعدش 

من همش میگم اگ تو همون دبیرستان انسانی رفته بودم چه روزای خوبی رو میتونستم بگذرونم

از هر دری میتونی حرف بزن نهایت تلاشتو بکن 

ریاضی میخواستم برم میگن نه منم قصدم همین بود  

بچه های ریاضی  راحت تر میتونن فاند و بورسیه بگیرن 

امار شرکت کننده های رشته ی تجربی امسال شرایط کنکور و درصد قبولی ها رو یه نگاه کنید 

کاش یکی این اطلاعات رو سه سال قبل به من داده بود 

حقوق  آره واقعا انقدر حسرت میخوری بعدش  من همش میگم اگ تو همون دبیرستان انسانی رفته بودم ...

مرسی ولی الان کلا تجربی ثبت نامم کردن امکان انتقال یه رشته به رشته دیگه چقدره ؟

بچه های ریاضی  راحت تر میتونن فاند و بورسیه بگیرن  امار شرکت کننده های رشته ی تجربی امسال ...

ارهه کنکورش خیلی سخته و رقابت زیاده تعداد داوطلب ها هم همینطور کلا قبولی خیلی شانسش کمه

دهمی دیگه؟ اگه بخوای تو همین دهم تغییر رشته بدی کارت راحت تره فقط خب دیگ باید درساشونو خونده باشی پایان سال تحصیلی درساشونو پاس کنی بنظرم 

من تو همون دهم انقدر تجربی رو دوست نداشتم میگفتم هر رشته ای باشه میرم ریاضی انسانی فقط از تجربی بیام بیرون تهشم بهم میگفتن بی عرضه ای نذار پای علاقه نداشتن

رشته ی ریاضی ظرفیت بیشتری داره قبولی تو کنکورش خیلی راحته در واقع شما برگه ی سفید هم‌تحویل بدید قبول ...

موافقم البته جدیدا داره سخت میشه آمار دانش آموزان ریاضی رفته بالا نسبت به پارسال و سال های قبل چون مشاور ها دارن  بچه به سمت ریاضی هم هدایت میکنن و میگن مهندس کمه و بازارکار خوبه و این‌چیزها 

اره تا هفته اول مهر راحت میتونی تغییر رشته بدی ما چند تا از همکلاسی هام مهر تغییر رشته دادند