2777
2789

سلام بچه ها 

من و آبجیم هردوتامون شوهرامون ماموریت بودن دیشب اومدیم خونه مامانم، ساعت یک شب بود برقا هم روشن بود منو آبجیم و مامان و بابام بیدار بودیم که زنگ خونه رو زدن. 

اول بابام خواست بره بعد گفت نه، اگه آشنا باشه دوباره در میزنه یا از پشت در میگه فلانیم، مامانبزرگمم که طبقه پایین خونه بابامه اومد گفت زنگ خونه منم زدن(خونشون ویلاییه و متاسفانه آیفون هم تصویری نیست). 

امروز گفتن عمه مامانم فوت کرده رفتن شهرستان فردا میان. 

با اینکه من خیلی وقتا شوهرم نیست خونه خودمون تنها میخوابم، حالا من هی یاد دیشب می‌افتم با آبجیم می‌ترسیم شب تنها بخوابیم🥺😖

خدایا شکرت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم  ینی زنگ زده بودن خبر بدن عمتون فوت شده؟  خب چیشد ترسیدین؟  مگه پیش پدر ...

نه دیشب یک شب همینطور یهویی زنگ خونه بابام و مامان‌بزرگ رو زدن و هرچی گفتن کیه کسی جواب نداد. 

الان صبح گفتن عمه مامانم فوت کرده اونا رفتن شهرستان منو آبجیم تنها تو خونه ایم

خدایا شکرت😍
در رو قفل کنید کلیدم بزار بمونه تو قفل  هیچی نمیشه مگه الکیه

باورت میشه درخونه خودم کلیدم روشه در باز میشه😂

بارها از اینور در و قفل کردم صبح زود شوهرم از ماموریت اومده همونجوری در و بازکرده اومده تو🤣

خدایا شکرت😍