2777
2789
عنوان

اگه میشد برگردید به عقب بچه دار میشدید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 55 پست

صددرصد....اصن یادم نمیاد زندگیم قبل بدنیا امدن پسرم چطوری بود.....عاشقشم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. نه ، چرا نشی عزیزم. ولی واقعا تو این سن ها سختی زیاد داره. زودتر بزار بشه، دست دست نکن. اگر ...

این ماه دومه اقدامه ولی دیشب اقدام داشتم الان درد دارم برای تخمک گذاری شوهرمم فول تایم نیست باید با بدبختی پیداش کنی بیاد خونه 

ماه قبل دوش واژینال استفاده کردم خشک شد اصلا نشد اقدام کنی 😂😂😂😂

دعا کن زودتر مامان شم از فکر و غصه در بیام 😧

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
شب عروسی میزدم تو کارش     و دوتا قطعا میوردم پشت هم

آفرین ❤❤❤همون شب اول خیلی خوبه 😂😂😂😂 البته اگه اختلاف زیادی نداشته باشید با اختلاف هم نهایت دو سال برای شناخت

فقط همین یکی رو .

ب هیچ عنوان دومی رو نمی آورم، بچه یه مادر تمام وقت ،باحوصله ، پایه ، و یه پدر فوق پولدار میخواد برای اینکه خوشبختی رو حس کنه .

خواهر و برادر واسش زاییدن ،بخصوص برای بچه های امروزی جز دعوا و حسادت و امکانات کم واسه شون ,پیامد دیکه ای نداره ، این نظر منه ،اگر میخوای عین گربه بزایی و یلخی بزرگش کنی منو ریپلای نکن!!!!!!!

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بله میاوردم فقط تفاوتش این بود که به حرفای خسیس بازی دیگران گوش نمیکردم دیگه چی بود حرفاشون با عرض م ...

حرفتی خسیس بازی برای بچه آوردن دیگه چیه؟ 😂😂😂🙄

پشته هم خیلی بده من که دیگه دیوونه شدم از دست بچه هام هر کدوم یه سازی میزنن

اصلا خودتو درگیره روابطشون نکن منو داداشم همش دعوامون بود ولی واقعا با هم خوب بودیم مامانم خیلی درگیره ما میشد حرص میخورد خودش میکه ما اصلا اون موقع متوجه نبودیم اون داره حرص میخوره بذار هر کاری میخوان بکنن فقط به کتک کاریه خیلی بد رسید هر کدوم رو تو یه اتاق ببر بذار براشون یه ابمیوه ببر اروم بشن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

نه 

اولویت زندگی ام والد شدن نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
این ماه دومه اقدامه ولی دیشب اقدام داشتم الان درد دارم برای تخمک گذاری شوهرمم فول تایم نیست باید با ...

میشی عزیزم، فقط زیاد نزار وقتت تلف بشه، گفتم دیدی، سه، چهار ماهه نشد برو.

همون اولم ، همسرتونم آزمایش بده.

نزار سنت بالا بره.

من از کمر درد دارم میمیرم، برای دومی در حالی که سر اولی، تا تولدش میرفتم سرکار، اونم کار فنی، که کل روز فعال بودم.

ان شالله اولی رو اوردین، اگر واقعا دوست دارین دو تا بشن، فوری برای دومی اقدام کنین

خب تو ۳ تا داری بعد هم سختیش رو یکبار میکشی بعد ها اونا برای هم خیلی خیلی خوبن

بزرگ سالیشونو نمیدونم  ولی الان مدام  دعوا و کتک کاری میکنن دیگه برام اعصاب نمونده هیچ کمکی هم ندارم

شیرین هستن ولی سختی زیاد داره منکه از خودم گذشتم

از سن ۱۸ سالگی بچه دار شدم ۳تا دارم با فاصله کم🤕

بزرگ سالیشونو نمیدونم  ولی الان مدام  دعوا و کتک کاری میکنن دیگه برام اعصاب نمونده هیچ کمک ...

ما سه تا بودیم با فاصله کم درسته دعوا زیاده حتی با اختلاف سنی زیاد اما بعد ها صمیمیت اینها بیشتر از اختلاف سنی زیاده ماهم به فاصله اولی امسال دومی دقیقا یک سال و یک ماه بعد سومی که منم یک سال و نیم بعد دومی عالیه عالی