2777
2789

مسکن بخور خوب 

یا شیاف

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسه روزه درد دارم ولی نمیشم پدرم دراومده

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

منم خیلی اذیت میشدم رفتم دکتر گفت شوهر کنی خوب میشی

یعنی الکی بود؟شوهر کردن کنسله؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

خیلی بده من همیشه ی هفته قبله پریود درد دارم

آره منم خیلی بده حداقل پریودشی درد داشته باشی دیگه خوشحالی دوره پریودت داره تموم میشه امااینجوری...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

هرماه شیاف میزنم دیگه خسته شدم بخدا سه هفته یبار همینم

کیسه اب گرم اگه جواب میده بذار 

دمنوش گرم بخور 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
منم خیلی اذیت میشدم رفتم دکتر گفت شوهر کنی خوب میشی یعنی الکی بود؟شوهر کردن کنسله؟

😂😂اونجور ک شواهد نشون میده کنسله

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
میگن واسه عفونت ایناس نمیدونم والا

نه ممکنه نباشه و روال طبیعی بدنت اینطوریه ک پریودت دردناکه

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛