2777
2789

ماه پیش سه روز زوتر شدم الان باید شانزدهم میشدم هنو نشدم صبحم بی بی زدم باز منفی پنج روزمیگذره یعنی چ مرگمه ای خدا . یه نگاهی به ما اقدامیا کن😔

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

ان شاء الله به‌ زودی دامنت سبز میشه عزیزدلم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اینجا جاییه که ما درد و دلامون و مشکلات زنانه و حتی شخیصومونو میگیم پس قاعدتا باید خودمون حق داشته باشیم تاپیکامونو حذف کنیم 

لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید 

حق_حذف_تاپیک#  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم ۶روز عقب انداختم پری نمیاد بی بی چکمم منفیه همش فکرم درگیره🤕

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

تا چند روز دیگه نشدی حتما ازمایش بده، منم پنج روز بعد موعد بیبی زدم منفی بود ، ده روز بعد ازمایش مثب ...

ببخشید این طبیعیه که تا۱۰ روز نشون نده؟ ینی امکان داره منم اینجوری باشم یا مثلا ارثی چیزی هست؟

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببخشید این طبیعیه که تا۱۰ روز نشون نده؟ ینی امکان داره منم اینجوری باشم یا مثلا ارثی چیزی هست؟

نمیدونم عزیزم، من بارداری قبلم بیبی چک زود نشون داد، این سری دو بار زدم نشون نداد هیچکدوم فقط ازمایش نشون داد

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
نمیدونم عزیزم، من بارداری قبلم بیبی چک زود نشون داد، این سری دو بار زدم نشون نداد هیچکدوم فقط ازمایش ...

ممنون😘😘

تا یک هفته عقب و جلو شدن طبیعیه ،خصوصا تو اقدام ک اکثرا چند روزی جا ب جا میشه

قبل متاهلی 4.5,روز عقب میزدم . الانم 8,ماهه اقدامم نهایت 3.4روز عقب بزنم ولی خب هیچ زودتر از موعد پریود نمیشدم ماه پیش زودتر شدم . ولی این ماه چند روزم گذشت نشدمه

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩
توی این فصل آدمای زیادی رو از اطرافیان دیدم اینطوری شدن حتما یه سر دکتر برو

کیست ندارم .ولی حتما تا دو ماه دیگه میرم اکه باردار نشدم