2777
2789
عنوان

آلرژی

328 بازدید | 7 پست

سلام، من چندماهیه که ترشحات پشت حلق دارم(خلط) و این داره به مرور بدتر میشه. گرفتگی بینی هم دارم، شنیدم میتونه بخاطر سینوزیت یا آلرژی باشه، از طرفی انحراف بینی هم دارم، نمیدونم دلیلش بخاطر کدومه 

اگه کسی تجربه اینارو داره لطفا کمک کنه و اینکه یه متخصص گوش و حلق و بینی خیلی خوبی اگه توی تهران میشناسید معرفی کنید

عزیزم من سینوزیت دارم خلط پشت حلق دارم که تابستون ها یعنی وقتی هوا گرم میشه بدتر میشه 

من از زمستون امسال اینطوری شدم و الان بدتر شده، شما از علائم سینوزیت خلط داشتین فقط؟ یا علائم دیگه ای هم دارین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینوزیت تابستون شدیدتر میشه باز هوا سرد بشه بهتر میشه علائم خلط پشت حلق احساس گیجی سر 

مرسی عزیزم، منم باید برم آزمایش بدم شاید داشته باشم، فقط اینکه دارو میدن برای کنترلش ؟ یعنی درمان قطعی نداره؟

والا من تقریبا حدود بیست سال پیش سرگیجه داشتم رفتم دکتر عکس گرفت تشخیص سینوزیت دادن همون موقع قرص چرک خشک کن داد بعد خوب بودم دیگه اما مثلا گاهی به سرم باد بخوره یا چیز زیاد یخ بخورم چند روزی خلط پشت حلقم زیاد میشه دیگه دکتر نرفتم

همههه بخاطرسردی بدنتههه.خلط پشت حلق وسینوزیت اینااا.روغن مالی کن وغداهای باطبع گرم فقط مصرف کن بروطب سنتی خوب شدی دعااام کن

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید