2777
2789
عنوان

بیاین براتون از فاجعه بگم😐😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داماداش ازدستش عاصین ک خیلی دختراش مامانین

عجب….

حالا من زاییده بودم خودم کمک مادرم میکردم و همش راه میرفتم بااینکه ازبیمارستان رفتم اونجا مثلا استراحت نمیتونستم بشینم همش کارمیکردم هی میگفتندزاییدی برو بشین میگفتم راحتم مشکلی ندارم تا دوسال ویه هفته هم پسرمو شیر دادم 

توکل بارداریم یه روز هم ننشستم خونه تکونی کردم مسافرت رفتم خرید کردم تازه۴۸ تا پله هم داشتم ط سوم بودیم یه سقط هم قبلش داشتم تمام کارای خونه رو هم خودم میکردم گاهی خرید هم میرفتم  و همیشه صبح تاشب تنها بودم😬😬😃😃😃

عجب…. حالا من زاییده بودم خودم کمک مادرم میکردم و همش راه میرفتم بااینکه ازبیمارستان رفتم اونجا مثل ...

میفهممت من خودم با امپول شیاف بارداریمو دارم میگذرونم اونم ی بچه ۳ ساله نق نقو بعد همین ادم بمن گفتن خوشبحالش رفته خودش کارای خودشو میکنه اخه یکی نی بگه تو خوشبحالت شده بچتو شوهرت میگیرا خودت خونه مامانت میخوابی منی ک شوهرم زیاد اهلش نیس بچزو از رو دستم بگیره چ کنم

میفهممت من خودم با امپول شیاف بارداریمو دارم میگذرونم اونم ی بچه ۳ ساله نق نقو بعد همین ادم بمن گفتن ...

مردم حسودند و درک ندارند و‌فضولند

هرروز صدقه بده

باهاشون رابطه نداشته باش که حرفاشون اذیتت نکنه

خداکمک میکنه مثل همیشه