aramshamtooee مدیر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عنوان بی بی چک روز موعد +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 109 پست سلام بچه ها این بی بی رو الان زدم سریع هاله انداخت بنظرتون مثبتهمن آی یو آی کردم امروز روز موعدم و ۱۴ روز از عمل گذشته عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU 1402/04/21 | 07:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 پس چیکار کنیم خسته شدیم بخدا😭نزدیک سه سال اخه😑خو الانم همینا ضرر داره روزی ۳ تا متفورمین ۵۰۰ اره واقعا آدم خسته میشه دیگه عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 هنوز بهش نگفتم برم چیکار کنم ببینم چی میگه 😑 امیدوارم موفق باشی هر چی که شد🥰 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 هنوز بهش نگفتم برم چیکار کنم ببینم چی میگه 😑 من دو روز پیش رفتم دکتر با کله شقی فراوون وارد سیکل میکرو شدم باز پنج شنبه سونو دارم عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
پایانی عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 275 من دو روز پیش رفتم دکتر با کله شقی فراوون وارد سیکل میکرو شدم باز پنج شنبه سونو دارم میکرو چیه
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 میکرو چیه مثل ivf هست با این تفاوت که انجام لقاح تو آزمایشگاه با سوزن اسپرم رو وارد تخمک میکنن اما تو ivf میزارن اسپرم و تخمک خودشون لقاح پیدا کنن عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU