2777
2789
عنوان

بی بی چک روز موعد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 109 پست
وایییی منم ویتامین سی و دی میخورم. چه حس بدی کامل درکت میکنم منم دوسال و نیم انتظار کشیدم واقعا خسته ...

عزیزم نگران نباش فقط دوز ویتامین دی باید ۱۰۰۰ باشه و هفته ای یکی و ویتامین سی رو نمیدونم انشاالله ایندفه به حق این شب های عزیز سالم بغل بگیریش از ته دل از خدا بخواه بهترینش رو انشاالله نصیبت میکنه منم برات دعا میکنم خدا خودش به آبروی امام حسین رو سفیدت کنه

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
تهرانیم. هم کولر ابی داریم هم گازی هم پنکه اما خونمون جهنمه. سگ و که نگم برات شوهرم یکبار منو به خاط ...

وای الهی عزیزم چقد سختی میکشی امیدوارم خدا کمکت کنه و شوهرتون رو به راه راست ببره با یه نشونه با یه خواب مثلا انشالله درست میشه 

تو تاپیک هاتون دیدم یه پسر هم دارین خداروشکر پس چرا دوباره بچه میخواین 

پسرتون چند سالشه 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الهی عزیزم چقد سختی میکشی امیدوارم خدا کمکت کنه و شوهرتون رو به راه راست ببره با یه نشونه با یه ...

ممنون پسرم12سالشه. پسرم از همسر اولمه. برا همین دوباره بچه میخوام🥺من هر شب ویتامین دی میخورم 1000🥺الانم که دوباره لکه بینیم شروع شده عفونت شدید گرفتم. درد پری دارم شدیدبا پادرد و کمر درد. امروز اگه بشه میرم سونو توهم زدم حتما بچه سقط شده به خاطر امپول و شیاف نمیزاره خونریزی شرکع بشه. از توهم دارم میمیرم. دیگه طاقت ندارم امروز میرم سونو اگه بشه

ممنون پسرم12سالشه. پسرم از همسر اولمه. برا همین دوباره بچه میخوام🥺من هر شب ویتامین دی میخورم 1000🥺 ...

برو عزیزم انشاالله خدا بهت کمک کنه مراقب خودت باش عزیزم

نبردم همسرم گفت تا یک شنبه صبر کن🥺

اگه خونریزی نداری نترس استرس خیلی بده عزیزم اینقدر غصه نخور آروم باش ... خدا بزرگه خودش کمکمون کنه 😓

سلام گلم چند ردز استراحت کردی چیکار کردی مثبت شد

سلام عزیزم هیچکار اتفاقا خیلی کار کردم میرفتم در مغازه به بابام کمک میکردم خیلی درد داشتم روز ۱۱ آی یو آی هم لکه بینی کمرنگ قهوه ای گرفتم بعد از پیاده روی کمی که داشتم اومدم خونه شیافمو دو تا کردم نشاسته هم هر روز میخوردم اما خدا نخواست بعد از یکم خوشحالی بتا اومد پایین و منفی شد بعدم پری شدم

فدای سرت متاسفم خیال کردم مثبت شده منم منفی شد😭

الهی عزیزم انشاالله خدا بخواد دفه دیگه مثبت میشیم شما دفه چندم بود آی یو آی کردین ؟ چون شنیدم به دفعات زیاد جواب میده آی یو آی

دفعه اول نمیدونم برم ای وی اف یا نه دودلم

منم دفه دومم بود 

میرم ایندفه اگه دوباره انجام دادن دوباره هم انجام میدم اما اگه حق انتخاب دادن بهم میرم میکرو شما هم ببین اگه دکتر گذاشت برو منو که دعوا کرد گفت ته نمیشه باید تا چهار بار انجام بدی داروهای آی وی اف خیلی ضرر داره اگه بدونی اصلا حرفشو نمیزنی اینارو دکترم گفت بهم