وایییی منم ویتامین سی و دی میخورم. چه حس بدی کامل درکت میکنم منم دوسال و نیم انتظار کشیدم واقعا خسته ...
عزیزم نگران نباش فقط دوز ویتامین دی باید ۱۰۰۰ باشه و هفته ای یکی و ویتامین سی رو نمیدونم انشاالله ایندفه به حق این شب های عزیز سالم بغل بگیریش از ته دل از خدا بخواه بهترینش رو انشاالله نصیبت میکنه منم برات دعا میکنم خدا خودش به آبروی امام حسین رو سفیدت کنه
عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
سلام عزیزم هیچکار اتفاقا خیلی کار کردم میرفتم در مغازه به بابام کمک میکردم خیلی درد داشتم روز ۱۱ آی یو آی هم لکه بینی کمرنگ قهوه ای گرفتم بعد از پیاده روی کمی که داشتم اومدم خونه شیافمو دو تا کردم نشاسته هم هر روز میخوردم اما خدا نخواست بعد از یکم خوشحالی بتا اومد پایین و منفی شد بعدم پری شدم
عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
میرم ایندفه اگه دوباره انجام دادن دوباره هم انجام میدم اما اگه حق انتخاب دادن بهم میرم میکرو شما هم ببین اگه دکتر گذاشت برو منو که دعوا کرد گفت ته نمیشه باید تا چهار بار انجام بدی داروهای آی وی اف خیلی ضرر داره اگه بدونی اصلا حرفشو نمیزنی اینارو دکترم گفت بهم