2777
2789
عنوان

بی بی چک روز موعد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 109 پست
بنظرت ایندفه چیکار کنم برم میکرو کنم بهتره مگه نه بعد من بعد از ۵ ماه از سقط و عملم که بلافاصله بعد ...

نمیدونم والا عزیزم ببین دکترت چی میگه اگه رفتی عکس و لوله هات باز بوده بسته نمیشه به این سرعت االانم تا قبل هر روشی که میخوای انجام بدی بدنتو تقویت کن آرد جوونه گندم بریز تو خورشتات تا میتونی گرمی بخور و رو استرست کار کن ان الله طبیعی میشی

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت ازمایش داده؟؟ شاید مشکل از اون باشه. 🥺

بله داده خوب بوده فقط یکم تحرکش پایین بوده

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
نمیدونم والا عزیزم ببین دکترت چی میگه اگه رفتی عکس و لوله هات باز بوده بسته نمیشه به این سرعت االانم ...

باشه عزیزم ممنون

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
همسر منم تحدکش پایین بود. دارو داد خورد. 

من اصلا دارو ندادن بهش🥺

من همسرم خودش دکتر داروسازه. وگرنه دکتر برو نیست که خواهر. خودش برا خودش تجویز کرد و خورد. خودمو کشت ...

دارو چی خوردن ؟؟ برا همسر منم تجویزش کنن شما الان بچه دارین ؟ تو رو خدا برام دعا کن عزیزم

دارو چی خوردن ؟؟ برا همسر منم تجویزش کنن شما الان بچه دارین ؟ تو رو خدا برام دعا کن عزیزم

من الان باردارم هفته7اما از اول لکه بینی داشتم و بعد هفته 6خونریزی استراحت مطلق شدم. الانم دو روزه دل درد و پا درد مثل پریودی دارم😭😭😭😭امیدوارم ایندفعه دیگه بچه بمونه دیگه نه روحی نه جسمی توان سقط ندارم. 3بار تا حالا سقط کردم. دارو هم همسرم ال کارنتین با اسپریژن میخورد

من الان باردارم هفته7اما از اول لکه بینی داشتم و بعد هفته 6خونریزی استراحت مطلق شدم. الانم دو روزه د ...

عزیزم انشاالله خدا حفظش کنه برات نگران نباش استراحت کن برات دعا میکنم خدا نگهدار نی نی باشه علت سقط مشخص نشده؟

منم مثل شمام اگه ایندفه هم بشه اما سقط بشه دیونه میشم 😓

خدا کنه نی نی شما سالم دنیا بیاد و ازین همه نگرانی درت بیاره 😊 فقط امیدت به خدا باشه با اینکه خیلی سخته ولی سعی کن استرس نداشته باشی گلم

راستی شیاف هم استفاده میکنی یا آمپول پروژسترون برای حفظ بارداری ؟ تا سه ماهگی برسه بعدش دهانه رحمتو بدوز به دکترت بگو انجام بده 

انشاالله که خیر باشه برات عزیزم

عزیزم انشاالله خدا حفظش کنه برات نگران نباش استراحت کن برات دعا میکنم خدا نگهدار نی نی باشه علت سقط ...

ایشالا شما هم زود زود بیای بگی بارداری🙏❤

من روزی دوتا شیاف با هر شب امپول استفاده میکنم. استراحت مطلق هم که هستم. خونمون هم گرممممم. شبیه تنور نونوایی دارم خفه میشم. تازه یک سگ بو گندو هم داریم که میبینمش حرص میخورم ببین چه اوضاعی دارم. 

ببین من خودم معجزه سیاه دونه با عسل و دیدم شما هم امتحان کن. هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری عسل و سیاه دونه لخور. ببین اگه ماه بعد باردار نشدی. 

علت سقط هام که معلوم نیست. اما قبلی خارج رحمی بود پدرم دراومد اون دوتا دیگه یکیش قلبش تشکیل نشد. اون یکی سالم و خوب و شیطون بود تو 3ماه و خورده ای سقط شد هماتوم داشتم. 🥲این یکی هم سپردم به خدا خودش رو سیاهم نکنه😭

ایشالا شما هم زود زود بیای بگی بارداری🙏❤ من روزی دوتا شیاف با هر شب امپول استفاده میکنم. استراحت م ...

خوبه عزیزم مراقب خودت باش انشاالله سالم میاد بغلت امام حسین خودش کمکت کنه

استفاده کردم عسل و سیادونه رو ولی هیچ وقت ناشتا نخوردم انشاالله ایندفه جواب بگیرم دیگه دارم کم کم خسته میشم منم علت سقطم مصرف دوز زیاد ویتامین دی در حین بارداری بود که مسموم شدم و بچم قلبش وایستاد و تو اول سه ماهگی سقط شد همش تقصیر دکترم بود اصلا حالیش نیست این دوز ویتامین دی ۵۰ هزار مجاز نیست تو بارداری خدا لعنتش کنه 😔😔 منم نمیدونستم تا نصف بسته رو خورده بودم بعدش رفته بودم بهداشت تشکیل پرونده اونجا بهم گفتن نباید میخوردی این دوز خطرناکه اما من چمدونستم تقریبا همشو خورده بودم تا اینکه دو روز بعد لخته خونه ریز وبعدش خونریزی افتادم بعدش انگار بچه دنیا اومده باشه کیسه آبم پاره شده با اینکه هنوز کوچیک بود ولی آب ازم اومد و بعدشم جنین کلا رفت اصلا هم درد نداشت فقط درد روحی بدی داشتم بخاطر این اشتباه الکی که بچم از دست دادم و از پارسال هر کار میکنم نمیشه دیگه بریدم دیگه خسته شدم آخه تا کی باید صبر کنم هر کی هم سن من بود همشون یکی یکی خبر بارداریشونو بهم میدن و من واقعا خوشحال میشم براشون اما به خدا میگم پس من چی منو نمیبینی من چی پس😮‍💨😮‍💨

ایشالا شما هم زود زود بیای بگی بارداری🙏❤ من روزی دوتا شیاف با هر شب امپول استفاده میکنم. استراحت م ...

عزیزم کدوم شهر هستید آخه چرا خونه گرم باشه کولر یا پنکه ندارید گرمای زیاد خوب نیست عزیزم بیشتر مراقب خودت باش 

اون سگه رو هم بنداز بیرون یا اگه ارزش داره بفروشش کلی ویروس و کثیفی داره سگ حتی اگه واکسن بزنیش الان که بارداری بیشتر احتیاط کن گلم یا اینکه بندازش تو قفس بزار تو حیاط فقط از خودت دورش کن

خوبه عزیزم مراقب خودت باش انشاالله سالم میاد بغلت امام حسین خودش کمکت کنه استفاده کردم عسل و سیادون ...

وایییی منم ویتامین سی و دی میخورم. چه حس بدی کامل درکت میکنم منم دوسال و نیم انتظار کشیدم واقعا خسته بودم. الانم که اینجوری بلا تکلیفم😭

عزیزم کدوم شهر هستید آخه چرا خونه گرم باشه کولر یا پنکه ندارید گرمای زیاد خوب نیست عزیزم بیشتر مراقب ...

تهرانیم. هم کولر ابی داریم هم گازی هم پنکه اما خونمون جهنمه. سگ و که نگم برات شوهرم یکبار منو به خاطر اون کلی زد که به سگم احترام نمیزاری. حالا بندازمش بیرون😒مگه فکر کردی دست منه؟؟ من ازش متنفرم خواهر