2777
2789
عنوان

بی بی چک روز موعد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 109 پست
ان شاالله بحق امام حسین که محرمش نزدیکه مثبته❤️

انشاالله عزیزن ممنونم امیدوارم امام حسین کمکم کنه🥹

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
سلام عزیزدلم خوبی❤  ااالهیییی بگردم💕💕😍😍 دلم روشنه که خبر بارداریتون رو بهمون میدی. حتما ح ...

سلام گلم خوبم عزیزم تو خوبی😍

ازت ممنونم عزیزدلم برام دعا کن مهربون🥺🥲🥰

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد عزیزم مثبت بود؟

مثبت شد بعد دو روز بتا اومد پایین و پری شدم متاسفانه 🤕😢😢

مثبت شد بعد دو روز بتا اومد پایین و پری شدم متاسفانه 🤕😢😢

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم 

انشالا ک هر چه زودتر جاش سبز بشه 

همین ک بارداری اتفاق افتاده این خودش ی پوئن مثبته 

ی مقدار ک حالت بهتر شد حتما برو دکتر پیگیری کن ببین چرا سقط شده انشالا ک خودت طبیعی باردار بشی 🌹🌹

وای چرا؟😥متاسفم گلم ان شاالله این ماه خودت طبیعی باردار میشی❣️

نمیدونم😮‍💨ممنونم عزیزم

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم  انشالا ک هر چه زودتر جاش سبز بشه  همین ک بارداری اتفاق افت ...

عزیزدلم ناراحت نشو مهم نیست دوباره سعی میکنم و امیدمون از دست نمیدم

هیچکدوم از بچه هایی که با من انجام دادن نگرفت براشون نمدونم چرا اینجوریه 

عزیزدلم ناراحت نشو مهم نیست دوباره سعی میکنم و امیدمون از دست نمیدم هیچکدوم از بچه هایی که با من ان ...

گلم استراحت نکردی؟نشاسته و چیزای دیگه ای که گفتن خوردی؟

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

اره خوردم نشاسته ،،اما استراحت زیادی نتونستم داشته باشم میرفتم سرکار

جواب ازمایشت مثبت بود؟

پری شدم مثبت شد بعد منفی😔

بنظرت ایندفه چیکار کنم برم میکرو کنم بهتره مگه نه بعد من بعد از ۵ ماه از سقط و عملم که بلافاصله بعد سقط آپاندیس اوت کرد رفتم عمل کردم ،،عکس رنگی دادم بنظرت ممکنه لوله هام بسته باشن چون خیلی دارو و آمپول زدم دکترا هم دیگه دارن شاخ درمیارن و تعجب میکنن با این فولیکولای به این خوبی نمیشه دکترم چند ماه پیش گفت فک میکردم این ماه دو قلو یا سه قلو بشه تعجب میکنن همه دکترا

نمدونم چرا خدا نمیخواد همش انتظار بسمه دیگه😢😢