2777
2789
عنوان

بی بی چک روز موعد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 109 پست
بنظرم بزار همون هشت هفته سونو برو

از باردار بودنم مطمئن میشم با آز خون اما نمیرم سونو وایستا تا هشت هفته اینجوری فقط با بی بی دلم آروم نمیگیره

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم که مثبته ولی پسفردا ی بی بی بزن بنظرم زود زدی ...یا برو آزمایش اگه عجله داری

اره یه بی بی دیگه داشتم نگه داشتم برا فردا یا مس فردا من خونمون رو آوردم قدمگاه اینجا آزمایش تیتر انجام نمیدن فقط میگن هستی یا نه اگه شوهرم رفت نیشابور میگم بیاد منم ببره تا آزمایش خون بدم

خیلی هم درد پری داشتم با خودم گفتم اگه منفی بشه شیاف نزنم تا مری بشم که بی بی هاله انداخت

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
عشقم عکسا دیده نمیشن کاش لینک بزاری  من اینارو ببینمو ذوق کنم 😍😍😍😍😍

الهی من به فدای تو 

لینک بلد نیستم عزیز چجور بزارم🥲

تو گوگل بزن اپلود عکس 

برو تو یکی از سایتها نوشته انتخاب فایل بزن روش و عکسو انتخاب کن و اپلود رو بزن  بعد گزینه اول ک زده کپی رو بزنو کپیش کن

بعد بیا تو نی نی سایت متن کپی شده رو بزار  

دوتا زدم اولی هاله انداخت دومی دو تا خط انداخت بنظرتون درسته

ای جان حامله ای دیگه دومی که قشنگ پررنگه،

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

دوروز دیگه ی بی بی دیگه بزن پررنگ تر شد اوکیه،ی تیتربتا بده و برو پیش دکترت.دکتر من گفت ب هیچ‌وجه اجازه سونو واژینال ب کسی ندی

تو گوگل بزن اپلود عکس  برو تو یکی از سایتها نوشته انتخاب فایل بزن روش و عکسو انتخاب کن و ...

https://www.uplooder.net/img/image/86/47baccf6c47e2522366c62489d3ded15/۲۰۲۳۰۷۱۲-۰۶۴۶۲۷.jpg

https://www.uplooder.net/img/image/52/4c2ea999496d89ee8d83a98264798d6d/۲۰۲۳۰۷۱۲-۰۶۴۸۱۵.jpg

https://www.uplooder.net/img/image/95/640ed4fbf6f7b2affd4419e1f6aef263/۲۰۲۳۰۷۱۲-۰۶۴۸۵۰.jpg

ای جان حامله ای دیگه دومی که قشنگ پررنگه،

اره ولی بعضی بچه ها گفتن خرابه تست این بعد اون که هاله داره زدم🥺

دوروز دیگه ی بی بی دیگه بزن پررنگ تر شد اوکیه،ی تیتربتا بده و برو پیش دکترت.دکتر من گفت ب هیچ‌وجه اج ...

اره اگه بتونم صبر کنم 😁باید فردا برم یا شنبه چون جمعه تعطیله 

اره ولی بعضی بچه ها گفتن خرابه تست این بعد اون که هاله داره زدم🥺

احتمال خراب بودنش هم هست چون پخش شده،خیلی استرس نده بخودت,بذار دوسه روز دیگه تست بزن و آزمایش بده

میگم من نوک سینه هام خیلی حساسه ن میتونم لباس زیر بپوشم نه راه برم 😕راه میرم درد میگیرن