2777
2789
عنوان

آپاندیس

52 بازدید | 5 پست

بیداره الان کسی🥲؟؟؟ زیر خیلی درد میکنه نمیتونم صاف راه برم شکمم هم باد کرده درد زیر دلم زده ب مقعدم هم سمت چپ درد میکنه هم سمت راست، حالت تهوع هم دارم ، اپاندیسم نباشه؟؟؟ یکم بهتر شدم ولی بازم درد دارم، برم دکتر؟؟ امروز آب سرد ب شکمم و زیر دلم خورد گفتم شاید سرما شدید دیده 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

دکتر بری ضرر نداره چون اگه خدای نکرده آپاندیس باشه باید سریع اقدام کنی  

ممنون🥲🙏🏻

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چی شد رفتی دکتر ؟ 

خداروشکر چیزی نبود ولی ی توصیه بکنم اصلا از این کرم هایی ک پوست سفید میکنه ب کشاله رانتون نزنید من چند روز زدم ک سفید تر بشه پوستم ب داخل اونجامم رفته بود درصورتی ک خیلی مراقب بودم ک نره .... ولی بخوای نخوای میره برای همون درد شدید گرفته بود زیر دلم....