2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی ی نظری داره گلم.من انتخاب کردم هفت سال ب پای یک مرد موندم..تاخانوادم راضی بشن..اخرشم خود طرفم سرد شد ۵ روزه کات کاملیم.حالا دارم فکر میکنم واقعا ارزششو داشت؟میارزه؟چقد عقب موندم؟چکارا میتونسم بکنم نکردم.از هیجده باهاشم الانم ۲۵.

روحرفش حساب نکن ادم خوب اومد برو

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
منطقی نیست عشق کلا عاقلانه نیست من خودم همین کار رو کردم تا به کسی که دوستش داشتم رسیدم و عشق منط ...

باز شما عشقتون خوب بوده که بهم رسیدید اگه طرف بذاره بره هم ادم تو عشق شکست میخوره هم تو منطق

هرکسی ی نظری داره گلم.من انتخاب کردم هفت سال ب پای یک مرد موندم..تاخانوادم راضی بشن..اخرشم خود طرفم ...

هرنذری کردم.دعا قران اووو یک عالم.

ولی ی مدت حس کردم سرد شده..ولی ساختم..قهرمکرر 

تااینک اعلام کرد دیگ دوستم نداره.

انتظار داشتم بگ..زنا حسشون قویه

اگه به هم قول ازدواج دادن خیلییی خیلیییی بی شرفیه که بخواد به کیسای ازدواجش فکر کنه

مثل اینه ک پسره هم هی بره خواستگاری بگه نباید پاش وایسم شاید بهتر پیدا شد

اگر قول ازدواج نیست و رابطه رو هوا هس 

اوکیه به هرکی اومد فرصت بده شاید خوب بود 

اگه به هم قول ازدواج دادن خیلییی خیلیییی بی شرفیه که بخواد به کیسای ازدواجش فکر کنه مثل اینه ک پسره ...

اگه حرفشو بزنن ولی پسره بگه ممکنه طول بکشه چی؟و تضمینی هم نباشه که راست میگه

اگه حرفشو بزنن ولی پسره بگه ممکنه طول بکشه چی؟و تضمینی هم نباشه که راست میگه

تضمینی نباشه؟!

ضمانتی نمیشه داد که نمیتونه قولنامه امضا کنه که

اگر •حرف• اون آدم برا تو سندیت نداره 

پس کلا کات کن حتی برا رابطه موقت هم مناسب نیست

نمیگم وقتی گفته حتما میاد میگیره

حرفم اینه من چرا در حال حاضر اصن باید با آدمی باشم که همین لحظه هم بهش اعتماد ندارم!