2777
2789
عنوان

تو سن ۳۰ سالگی

403 بازدید | 24 پست

می ارزه دوباره کنکور داد؟

من پرستارم دبیرستان تیزهوشان بودم الان کلی گذشته میفهمم چ اشتباهی کردم 

تو کلاس ۳۰ نفر نصف بچه ها پزشکی و دندون و دارو قبول شدن الان بهترین زندگی دارن همشون

دوست دارم دوباره کنکور بدم

از یه طرف هم دارم میخونم واسه مهاجرت

کدومش بهتره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من که امسال کنکور بودم سوال ها خیلی سخت بود تو کلاس کنکورمون یک خانمی مامایی خونده بود و امده بود دوباره کنکور بده پزشک بشه دید سوالا خیلی سخته منصرف شد

حتما مهاجرت کن این بهترین راه هست

منم وضع تورو دارم. همه دوستام پزشک شدن. تو آزمون هوش بالاترین نمره کلاس مال من بود. ولی الان معلم زبانم با دریافتی ۸ تومن. تا پارسال میخواستم کنکور بدم هی کتاب میخریدم میلیونی آخرش ولی ازدواج کردم. الانم میگم آدم تو هرکاری که هست حرفه ای ترین باشه. دوست دارم جدید ترین متدای تدریس که توی شرکت‌های خارجی  مثل  گوگل استفاده میشه رو یاد بگیرم و تو تدریس بهترین بشم و کلاس خصوصی بذارم چون میدونم کسایی که میخوان مهاجرت کنند مدرک زبان نیاز دارند و اینجوری بیشتر از شغلای پزشکی پول دربیارم. الانم باردارم و میگم خدارو شکر که پزشک نشدم وگرنه بچمون جای اینکه خودم بزرگ کنم باید میدادم دست این و اون. 

منم وضع تورو دارم. همه دوستام پزشک شدن. تو آزمون هوش بالاترین نمره کلاس مال من بود. ولی الان معلم زب ...

آره البته من الان تو شغل خودم خیلی پیشرفت کردم مسئول بخشم و درآمدم با یه پزشک عمومی برابره

خداروشکر