2821
2789
عنوان

تو سن ۳۰ سالگی

403 بازدید | 24 پست

می ارزه دوباره کنکور داد؟

من پرستارم دبیرستان تیزهوشان بودم الان کلی گذشته میفهمم چ اشتباهی کردم 

تو کلاس ۳۰ نفر نصف بچه ها پزشکی و دندون و دارو قبول شدن الان بهترین زندگی دارن همشون

دوست دارم دوباره کنکور بدم

از یه طرف هم دارم میخونم واسه مهاجرت

کدومش بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که امسال کنکور بودم سوال ها خیلی سخت بود تو کلاس کنکورمون یک خانمی مامایی خونده بود و امده بود دوباره کنکور بده پزشک بشه دید سوالا خیلی سخته منصرف شد

حتما مهاجرت کن این بهترین راه هست

منم وضع تورو دارم. همه دوستام پزشک شدن. تو آزمون هوش بالاترین نمره کلاس مال من بود. ولی الان معلم زبانم با دریافتی ۸ تومن. تا پارسال میخواستم کنکور بدم هی کتاب میخریدم میلیونی آخرش ولی ازدواج کردم. الانم میگم آدم تو هرکاری که هست حرفه ای ترین باشه. دوست دارم جدید ترین متدای تدریس که توی شرکت‌های خارجی  مثل  گوگل استفاده میشه رو یاد بگیرم و تو تدریس بهترین بشم و کلاس خصوصی بذارم چون میدونم کسایی که میخوان مهاجرت کنند مدرک زبان نیاز دارند و اینجوری بیشتر از شغلای پزشکی پول دربیارم. الانم باردارم و میگم خدارو شکر که پزشک نشدم وگرنه بچمون جای اینکه خودم بزرگ کنم باید میدادم دست این و اون. 

منم وضع تورو دارم. همه دوستام پزشک شدن. تو آزمون هوش بالاترین نمره کلاس مال من بود. ولی الان معلم زب ...

آره البته من الان تو شغل خودم خیلی پیشرفت کردم مسئول بخشم و درآمدم با یه پزشک عمومی برابره

خداروشکر

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز