2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۳ سالمه پنج ساله که ازدواج کردم یه دختر ۵ ماهه دارم شوهرم قبل از ازدواج خوب بود اما بعد از ازدواج خیلی عوض شد خیلی زیاد کوچکترین حرفی که باهاش میزنم میگه هری برو خونه بابات یا تهدیدم میکنه به کتک زدن بهم گفت بچه بیاریم همه چی درست میشه قبول کردم اما توی دوران بارداریم اصلا درکم نکرد اصلا بهم توجه نکرد تا کوچیک ترین حرفی میزدم داد و بیداد میکرد راستی شوهرم دو سال ازم بزرگتره 

بعد از زایمان افسردگی گرفتم اما اصلا توجه نکرد از بعد از زایمان رفتارش خیلی عوض شده خیلی بدتر شده بخدا خسته شدم خانوادمم حمایتم نمیکنن الان اصلا توی این زندگی به جز بچم هیچ دلخوشی ندارم نه منو تفریح میبره نه مسافرت نه پول بهم میده نه برام چیزی میخره سالی یه بار فقط لباس میخرم فقط دارم مثل یه نوکر توی این خونه زندگی میکنم فرقم اینه نوکر حقوق میگیره اما من هزار تومنم ندارم

۲۳ سالمه پنج ساله که ازدواج کردم یه دختر ۵ ماهه دارم شوهرم قبل از ازدواج خوب بود اما بعد از ازدواج خ ...

چند تا لطف کن به خودت

تمرکزت رو از شوهرت بردار

بذار روی خودت

حالا سلامت جسمی و روحی و روانی

واسه افسردگی اولین کاری که میتونی بکنی ورزشه 

توی خونه یا بیرون فرقی نداره هروقت بچه ت خوابه روزی نیم ساعت

دوم یه کانال تلگرامی هست مرکز مشاوره آنلاین و یا کانال آدم و حوا

اونجا میتونی توی مشاوره رایگان سوالت بپرسی و راهنمایی بگیری

به علاوه گوش دادن به ویس های آموزشی بهت کمک میکنه

تا مهارت هایی رو کسب کنی

سوم یادگیری یه مهارته تو زمینه ای که استعداد داری

از آشپزی،خیاطی،آرایشگری یا هرچیزی طوری که بتونی باهاش یه درآمد کوچیک کسب کنی

مثلا بتونی کیک یا شیرینی درست کنی یا اگه خیاطی بلدی در حد سفارش چند تا کار یا آرایشگری یا هرچیزی

حتی اگه هیچی بلد نیستی وقتی همسرت حالش خوبه برو یه کلاس ثبت نام کن یه مهارت یاد بگیر تا بتونی بعدا باهاش کار کنی

بعدم لطفا لطفا لطفا برای رضایت همسرت دیگه بچه نیار

چند تا لطف کن به خودت تمرکزت رو از شوهرت بردار بذار روی خودت حالا سلامت جسمی و روحی و روانی واسه ...

ممنون از راهنماییت اما بچه ی من خیلی شیطونه وقت برای هیچ کاری برام نمیزاره همین که بزاره به کارای خونه برسم خودش خیلیه 

چند تا لطف کن به خودت تمرکزت رو از شوهرت بردار بذار روی خودت حالا سلامت جسمی و روحی و روانی واسه ...

معلومه وضعیت توام مثل منه ولی من دیگه تا اخر عمرم مثل یه زندانی حبس شدم

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️

🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊

🔸زندگیتو هر روز زییاتر از قبل بساز✨🌱

تــو لــایـــق بــهـــتــریــن هـــا هـــســتــی✌️🏻😍

بازی با فرزند و تجربم از پوشک گرفتن

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین