2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

352 بازدید | 26 پست

دخترم ۳۵ روزش آزمایش زردی داد عدد ۱۲ بود

دکترش گفت ۴۸ ساعت شیرخودم قطع کنم[از بدو تولد تا حالا شیر خودم خورده ویکبار هم شیر خشک نخورده]

امروز شیر خودم قطع کردم شیر خشک دادم روز خوب بود.

سر شب انقدر گریه کرد که شیر خودم دادم.

سر همین‌با شوهرم دعوای مفصلی کردیم که چرا شیر خودت دادی؟

به نظرتون تو روند درمانش مشکلی ایجاد کردم کلا ده ثانیه از سینه شیر خورد.اروم شد ولی هنوز بیداره ونق می زنه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید ی مشکل دیگ داره دلدردی چیزی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

اخ عزیزم  مادر بودن سخت‌ترین کار دنیاست  ان شاءالله زودتر خوب بشه

دقیقا 

موندم بین زردی اش یا بی تابی اش برای شیر خوردن از سینه

خانما آخه از وقتی دنیا اومده اولین بار تا این ساعت شب با این شدت گریه می کنه شیر خشک دادم سیره ولی سینه می خواد

منم پیش خودم فکر کردم یه وعده اشکالی نداره

دختر منم زردی داشت پایین نمیومد هر دو روز آزمایش میدادم ۱۲بود آخرین بار  دکترش یه سری آزمایش نو ...

منم همبن میگم زردی اش انقدر حاد نیست شوهرم الکی بزرگ اش کرده

الان‌میگم‌زردی بدتره یا اینکه بچه از ۸ تا الان یه نفس جیغ می زنه

اسی بچت الان ۱ ماه و پنج روزشه  چقدددددد کوچولووووو😍🥲 دلم میخواد بیام بچتو ماچ کنم بر گردم خونمون 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

منم همبن میگم زردی اش انقدر حاد نیست شوهرم الکی بزرگ اش کرده الان‌میگم‌زردی بدتره یا اینکه بچه از ۸ ...

زردیش بخاطر شیر شماست که پایین نمیاد؟؟ یعنی میگن خون مادر نمیخوره همچین چیزای دقیقا نمیدونم 

چیزی که تجربه خودمه...

به هیچ عنوان چیزی بدون مشورت دکتر جز شیر خودت و شیر خشک به بچه نده

ترنجبین و شیر خشت و بیلی ناستر نده من پیش یکی از بهترین متخصص نوزاد های تهران می‌بردم دخترمو  و ایشون شدیدا شدیداا شدیدااا منع کرد گفت خودت بخور اما به نوزاد نه

زردی خیلی عوامل زیادی داره

دختر منم تا دو ماهگی زردیش ۱۲ بود یهو اومد پایین بعد دو ماهگی و علتش کلا چیز دیگه بود که اینجا جاش نیست بگم تو تاپیک هام هست

ولی خیلی وقتا از شیر هست چند روز سعی کن شیر بهش ندی تا ببینی چی میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام