2777
2789
عنوان

تو تاپیکای هم موشکافی نکنیم🙏

169 بازدید | 17 پست

من به مامانم ،نامزد ،خواستگار ،دوس پسر یا هرچی که اسمشو میذارین اینقدر جواب پس نمیدم که اینجا یه سری سوالای عجیب میپرسن 😄

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خب دیگه 😂

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی که شما انقدر فرهنگ داری ازت یاد گرفتم الان

حداقل فرهنگم از خیلیا بیشتره 

که ب یکی نگم برو بمیر و امثال این جملات .

حالا شما مگ حرف بد زدی ب کسی ؟ که به خودت گرفتی

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بعضیا کلا بی فرهنگ و الاغ هستن 

واقعا تپش قلب گرفتم یه لحظه 😂اگر فامیل شوهرم یه درصد اینجوری باهام حرف بزنن دهنشونو آسفالت میکنم 

واقعا تپش قلب گرفتم یه لحظه 😂اگر فامیل شوهرم یه درصد اینجوری باهام حرف بزنن دهنشونو آسفالت میکنم&nb ...

اینجا یسریاشون عقل ندارن ب معنای واقعی . 

من ظهر یه کامنت گذاشتم 

یکی ریپلی کرد توضیح داد متوجه شذم و براش ❤️ گذاشتم . خیلی قشنگ‌. 

الان اومدم میبینم ی مشت بی خانواده بی فرهنگ بهم کلی حرف زدن که البته بیشتر داشتن در مورد خانواده و مادر و خواهر و پدروبرادرشون صحبت میکردن ‌ 

تاپیک طرف قفل بود وگرنه میشستم میگذاشتمشون روی قبر اجدادشون 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اینجا یسریاشون عقل ندارن ب معنای واقعی .  من ظهر یه کامنت گذاشتم  یکی ریپلی کرد توضیح دا ...

آره واقعا خیلی عجیبن منم ظهر پست گذاشته بودم الان میخواستم بخوابم گفتم یه سر بزنم،اینجا اگر فحش بدن نمیشه گزارش داد ؟  ،حالا من روم نمیشع بگم طرف چی گفته ،میترسم بلد شه اینجا ولی یه لحظه احساس کردم داره بازجویی میکنه ازم ،