2777
2789
عنوان

امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 19720 بازدید | 1311 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

التماس دعا🤍 نمیدونم چرا منو نمیطلبه

الهی هر چی از خدا می خوای به زودی زود بهت عطا کنه و دل مهربونت شاد بشه لطفا تو هم برا ثودک من یه حمد شفا بخون🙏

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
الهی هر چی از خدا می خوای به زودی زود بهت عطا کنه و دل مهربونت شاد بشه لطفا تو هم برا ثودک من یه حمد ...

ممنون عزيزدلم سه تا حمد خوندم❤️

ياريت زمان ايعود و ترجع ايامنة حلوا..✨🖤"
خواهش میکنم من رو هم دعا کنید.

الهی هر چی از خدا می خوای به زودی زود بهت عطا کنه و دل مهربونت به زودی  شاد بشه لطفا تو هم برا ثودک من یه حمد شفا بخون🙏

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
لطفا موقع زیارت منوفراموش نکنید اسمم سارا دعاکن بهش برسم و باهاش بیام حرم امام رضا😔♥

ان شاءالله به  هرچی خیر و صلاحته برسی

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

التماسدعـــــــــــــــــااا 

الهی هر چی از خدا می خوای به زودی زود بهت عطا کنه و دل مهربونت به زودی  شاد بشه لطفا تو هم برا ثودک من یه حمد شفا بخون🙏

ممنون عزيزدلم سه تا حمد خوندم❤️

الهی به حق این شبهای عزیز دل مهربونت به زودی زود شاد بشه🥺🤲🤲🤲

یا ضامن آهو کمتر از آهو‌ که نیستم میشه ضامنم بشی؟🥺❤️

ان شاءالله حال دلت رو خوب میکنه

الهی امین

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

امام رضا خیلی دوست دارم

الهی هر چی از خدا می خوای به زودی زود بهت عطا کنه و دل مهربونت به زودی  شاد بشه لطفا تو هم برا ثودک من یه حمد شفا بخون🙏

لطفا موقع زیارت منوفراموش نکنید اسمم سارا دعاکن بهش برسم و باهاش بیام حرم امام رضا😔♥