2777
2789

باز اخرشب شد یادش افتادم چرا از خودم دورش کردم چقدر اذیتش کردم💔🥺اون همه چیو ب جون خرید و اومد پیشم ولی من شکوندمش

صدای گریه هاش هنوز توی گوشمه حتی بعدش دوباره برگشتم باهام خیلی مهربون بود بعدش بهم گفت الان اومدی ک بمونی؟ گفتم ن فقط دلم تنگ شدخ بود بغض کرد گفت دوباره میخوای بری؟:) 

دلم براش تنگ شد😓

باید برات بخونه 

میگی نیستم قلبت خورده ترک خب بدرک خب بدرک 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خریم کسیو ک دوسمون داره رو میشکنیم و از خودمون دورش میکنیم

کسیم ک واسه من می‌میرد با یکی دیگس انقد من اسکل بازی در اوردم

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

من دقیقا عین همونی ام که دلشو شکوندی

ورژن دخترونش😔💔

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

اه حالم بهم میخوره از دنیا که هیچی سرجای خودش نیست

همچین ادمی باید عاشق من میشد که هم الان دلش نشکسته بود و هم من اینطور بالو پر زخمی نبودم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
اگ برگرده میزاری؟ 

اره😔