2777
2789

باردارم واز هر غذایی ک فکرشو بکنی بدم میاد.موندم چی بخورم خدا

بخدا از ضعف وگرسنگی دارم میمیرم

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی میخوردم بجز قرمه سبزی بوش حالمو بد میکرد 

یبارم همسایمون دوغ محلی اورد دیگه از هرچی دوغ بود 

حالم بهم میخورد 🤕

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

ویار بارداریم دمپختک بود 

بعد توش گوشت چرخ کرده ریخته بود کمی بو میداد اصلا خوشم نیومد و تا چندین سال دمپختک نخوردم تا همین امسال که بچم عاشقش شده و هفته ای یکبار درست میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
باردارم واز هر غذایی ک فکرشو بکنی بدم میاد.موندم چی بخورم خدا بخدا از ضعف وگرسنگی دارم میمیرم

من سر دخترم تنها چیزی که میتونستم بخورم آب‌دوغ خیار بود اونم با دوغ ترررش نون هم‌نمیزدم بعد فشارم میوفتاد عین اینا که بیهوش میشن همینجور میوفتادم به ساعت تا یکم حالم جا بیاد 

خیلی سخت بود بعد هفت ماهگی انقد اشتهام زیاد شد که میخواستم هی بخورم 😅

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
تو بازداری از همه غذاها بدم میومد مخصوصاً فلافل وای تو کوچمون فلافلی بود تا رد بشم بیام خونمون انقد ...

منم ازجای ساندویچی که رد میشم حالم بدمیشه

مرغ ووشت و ماهی ام لب نزدم مخصوصا مرغ🤢

منم ازجای ساندویچی که رد میشم حالم بدمیشه مرغ ووشت و ماهی ام لب نزدم مخصوصا مرغ🤢

منم سر دخترم هم سر پسرم از مرغ به شدت متنفر بودم حالا سر پسرم عاشق گوشت قرمز بودم هی میخریدیم من کباب می‌کردم میخوردم 

کلا سر پسرم خیلی خوب بودم ولی سر دخترم افتضاح بود حتی از بوی آشپزخونه م‌هم بدم میومد

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏