بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب سفید چطوری مثلا سفید خارجکی مثل ماست یعنیی خیلی سفید؟ یا یک سفید عادی مثلا گندمیی خیلییی ...
سفید خارجکی یعنی رنگ پریده و نه اینو نمیخوان نداریم اصلا ما اینورا. سفیدی که خودمون بهش میگیم سفید، مثل سفید برفی پوست سفید با موهای مشکی.
پر هم عربا اکثرا خودشون قد بلند و درشت هیکلن و خانم اینجوری هم میپسندن. قد بلند، هیکلی، سینه بزرگ، رونای پر ولی سفت. زیاد چاق نه ولی وزن بالا و قدرتمند و هیکلی.
این من رو دوست کاری میدونه و همکار فقط پیام هاشم همه چندتا متن فلسفی و احساسی و فکری و اینان& ...
امیدوارم ب زودی بهت ابراز علاقه کنه😉
دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که میکنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
اولی رو دارم دومی رو ۱۰ کیلو کم دارم که از توپر میشم تپل و چاق دیگه نمیتونم وزن اضافه ...
دنبال یه مرد عرب پولداری؟ شل بگیر بابا آدما حتی با قویترین ملاکها هم آخرش میرن با کسی که دلشونو برده. به اصطلاح علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و این هیییچ ربطی به ملاکهای فرد نداره.
فکر نکنم خشک بی احساس فقط بلده خیلی حرفای شیرین بزنه دلبری کنه😿
🥺🥺🥺
دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که میکنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚