2777
2789
بله عزیزم دل حریم خداست ،ولی قرار نیست با راه دادن عزیزای خدا تو قلبمون به خدا بی احترامی بشه عزیزم ...

یعنی شما اومده بودی که منو هدایت کنی؟

من ایمان اوردم  درخواست دوستی هم دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقطه ضعفت را پیدا کردند

نه جلوشون اصلا واکنش نشون نمیدم ولی واااای از وقتی که بیام خونه، تا یکسال دو سال یه حرف هرروز تو مغزم تکرار میشه و حرص میخورم 

حتی اونجا جوابشونو نمیتونم بدم ولی بیام خونه بهم میریزم 

نه جلوشون اصلا واکنش نشون نمیدم ولی واااای از وقتی که بیام خونه، تا یکسال دو سال یه حرف هرروز تو مغز ...

همین جواب ندادن و واکنش نشون ندادن به حرف چرتشون یجور واکنش بد هست خودتم اول گفتی همدم ندارم و... اینا تو تفکرات اثر گذاشته و قطعا تو حالاتت هم بی تاثیر نیست و اونا هم فهمیدند 

اصل خودتی که تفکر همدم نداشتن رو با خودت یدک میکشی رو خودت کار کنی خودت را قبول داشته باشی هیچکی دیگه جرات نمیکنه درباره زندگیت کنکاش کنه

الان میرم زیارت عاشورا میخونم برای خواهرم  و خانواده ام دیگه چیکار کنم؟

خودتو اذیت نکن عزیزم هرکاری که واسه خدا میکنی باعشق انجام بده خدا دوست نداره بنده اش اذیت بشه،،،خودش گفته لا اکراه فی الدین،،هیچ زیاده روی در دین نیست،،،جوری‌که راحتی عبادتش کن ،،بعضی وقتا ما مسلمونا از اون ور بوم میفتیم اینقدر عبادت میکنیم که خسته میشیم ،،بخدا قسم ی عبادت از ته قلب و با رضایت بهتر از هزار شب زنده داری به اجباره،،،با خدا رفیق باش،سرجات دراز کشیدی شکرش کن بگو که دوسش داری ،شکر نعمت نعمتت افزون کند،

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
خودتو اذیت نکن عزیزم هرکاری که واسه خدا میکنی باعشق انجام بده خدا دوست نداره بنده اش اذیت بشه،،،خودش ...

مرسی خواهرم

چیشد که امشب اومدی توسایت ؟

چیشد که جواب پست های من رو دادی؟

مرسی خواهرم چیشد که امشب اومدی توسایت ؟ چیشد که جواب پست های من رو دادی؟

خواهش میکنم عزیزم،،وظیفم بود جوابتو بدم،شاید ی حرف کوچیک ی تلنگر بزرگ درست کنه 

خواهش میکنم عزیزم،،وظیفم بود جوابتو بدم،شاید ی حرف کوچیک ی تلنگر بزرگ درست کنه 

ممنون خیلی دوست دارم دوباره زندگیم تو مسیر درست و مثبت بیفته 

اولش نمیخواستم قبول کنم اما وقتی دیدم نیتت خیره پا فشاری نکردم به خودم گفتم شاید خدا داره بهت لبیک میگه قبول کن این شد که قبول کردم

حالا یه سوال اگر آدم به اهل بیت ایمان بیاره و از اون ها چیزی بخواد این شرک نیست؟ اخه میگن همه چیز رو از خدا بخواه

ممنون خیلی دوست دارم دوباره زندگیم تو مسیر درست و مثبت بیفته  اولش نمیخواستم قبول کنم اما وقتی ...

معلومه که لبیک گفته شک نکن،نه عزیزم اصلا شرک نیست خیالت راحت،،من همیشه از خدا خواستم ائمه هم واسطه قرار دادم ،ائمه همیشه شفاعت کردن ،صاحب الزمانمون خواسته خدا روبه خانم زینب قسم بدیم واسه ظهورش،یعنی واسطه گذاشته پس شرک نیست،اصلا به شرک فکر نکن ،،دیدی واسه انجام دادن ی کار حساسیت به خرج بدی خراب میکنی،،پس این کلمه رو از ذهنت دور کن ،ان شالله که زندگیت تو مسیری بیفته که لبخند خدا دراون باشه

ممنون خیلی دوست دارم دوباره زندگیم تو مسیر درست و مثبت بیفته  اولش نمیخواستم قبول کنم اما وقتی ...

عزیزم درخواست دوستی رو قبول کردم هر موقع دوست داشتی پیام بده،درپناه خدا