2777
2789
بستگی به سن خودت داره و بچه هات من ۲۸سالمه دوتاپسر ۴ساله و نه ماهه دارم شاید اگه الان ۲۴سالم بود ب ...

منم ۳۶ سالمه پسرام ۶ ساله و ۲ ساله هستن

ولی واقعا احساس میکنم دیگه نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به سن خودت داره و بچه هات من ۲۸سالمه دوتاپسر ۴ساله و نه ماهه دارم شاید اگه الان ۲۴سالم بود ب ...

عزیزم من الان ۳۱ سالمه و اولین بچمو باردارم 

برام دعا کن واقعا سخته بارداری

من 30. سالمه بچه ندارم و فعلا نمیخوام...سن یکی از ملاک هاست عزیزان...واقعا تو این شرایط باید تو شرایط ایده ال بچه دار شد..البته این نظر منه که نمیخوام شرمنده بچم بشم

هرکی نظری داره

به نظر من این ریسک و نکن هنوز مدرسه رفتنشون شروع نشده ۸۰ درصد سختیا بعد شروع مدرسس حالا فکر کن یکی دیگه ام تو این وضعیت داشته باشی به کار خونه غذا و.... برسی سه تا بچم رم تر و خشک کنی به درس بزرگه برسی🤕

حتما توصیه می کنم، هم با تک فرزندی و دو فرزندی مخالفم هم که واقعا خودم و دیگرانی که سه تا دارند این رو تجربه کردند که سومی خیلی خیلی شیرینه ،اصلا با دو تای دیگه قابل مقایسه نیست، شادی و نشاط غیر قابل وصفی به پدر و مادر تزریق می کنه😍😍😍 

مثل اولی و دومی بزرگ کردنش سخت نیست،چون آدم دو بار بچه داری رو تجربه کرده سومی براش خیلی آسونه 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

نه عزیزم فکر می کنی ، الان تازه سی سالگی ازدواج می کنند😁 

گر چه بین بیست تا سی بهترین سالهاست برا بارداری ولی سن بالاتر هم چیزی نمیشه،من الان ۳۵ سالمه چهارمیم تو راهه😍😍 

مشکل خاصی ندارم شکر خدا،ویار و کمر درد و اینها دارم که تو بارداری‌های قبلیم هم داشتم ربطی به سن نداره،ولی اینکه بارداری پرخطر داشته باشم نه شکر خدا 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍