2777
2789
من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۰ نرمالم؟

از نظر بی ام ای نرمالی وزنت سالمه و کمبود وزن نداری ولی من تو وزن پنجاه لاغرم 

بنظرم سلیقست 

من توپر دوس دارم🥲

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 

قدم ۱۶۰

وزنم ۷۱

اما اصلا نشون نمیده و‌حتی گاهی بهم‌میگن ریز هستم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر بی ام ای نرمالی وزنت سالمه و کمبود وزن نداری ولی من تو وزن پنجاه لاغرم  بنظرم سلیقست&nb ...

من از وزنم راضیم دوس دارم همینجور که هستم بمونم فقط کاش یکم سینه داشتم🤦🏼‍♀️

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

منم 60نیستم الان 55ام دوس دارم 60بشم بقیه میگن اونموقع چاق میشی🥲

چاق که نمیشی مهم شکمه اگر شکم نداشته باشی خیلی اندامت عالی میشه 

من خودم دقیقا نمیدونم ۵۰ و چندم ولی کلی تلاش کردم بشم ۶۰ خیلی سخت وزنم اضافه میشه هرچقدر هم ک بخورم و ورزش کنم 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
من از وزنم راضیم دوس دارم همینجور که هستم بمونم فقط کاش یکم سینه داشتم🤦🏼‍♀️

متاسفانه باید چاق شی تا سایزت بیشتر شه😂چون سینه بافتش چربیه حتی ورزش کردن ابش میکنه 

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
متاسفانه باید چاق شی تا سایزت بیشتر شه😂چون سینه بافتش چربیه حتی ورزش کردن ابش میکنه 

اخه من چاق شم صورتم خیلیییی تپل میشه دوس ندارم 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶