2777
2789
عنوان

پـَرت🧘‍♀️ ‌

112 بازدید | 9 پست

اگه تو جمع کسی حرف زد و توجهی بهش نشد، تو توجه کن؛ اگه کسی سوالی تو گروهی پرسید کسی جوابی نداد تو حداقل بگو نمی دونم. اگه تو جمع یکی پرید وسط حرف کسی بعدش تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، 

نذاریم کسی فکر کنه دیده نمیشه .

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

همه ی اینا رو انجام میدم به جز تو گروه جواب دادن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بابت تاپیک مفیدت 🤍

💗😍💋

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
چرا

نمیدونم ..حوصلم نمیشه 🗿

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

واي خيلي عالي بود كپي كردم ك تو اينستا استوري كنم😍♥️

ای جاانم🥺💗