2777
2789
عنوان

چرخم نمیدوزه😭😭😭

724 بازدید | 18 پست

ی مدت باهاش کار نکردم هر کاری میکنم نمیدوزه 

ماکو و ماسوره عوض میکنم 

نخ عوض میکنم 

تمیزش کردم روغن کاری 

هیچ کاری روش اثر نداره 

یا هیچی نمیدوزه یا میدوزه مثل چین کش میدوزه سفت 

اعصابم خورد شده 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدنتظیمش کنی سفت کن یکم نخ وازجای که نخ ردمیشه نمیدونم چرخ چیه واسه من نتظیم نباشه همینجوری میدوزه

هم نخ رو هم نخ زیر رو سفت، شل هر جور بگی تنظیمش کردم نمیدوزه که نمیدوزه موندم چیکارش کنم انواع پارچع ها رو هم اوردم دارم باهاش امتحان میکنم ولی نمیدوزه😭

منم چرخم صنعتیه، چند وقت پیش همین جور شد.  بردمش تعمیزگاه و فقط یه اهرم کوچک نزدیم  ان قس ...

اهرم یا چیز خاصی نداره چکش کردم هیمن چند دقیقع پیش قسمت ماسوره هم باز کردم اونم مشکلی نداشتم هیچ وقت اینطوری نمیشد یا اگه میشد سریع اوکی میشد

سوزن رو عوض کردین؟ شاید از اون باشع.

من چرخم با سوزن ته آبی؛ بهتر میدوزه ؛تا با سوزن معمولی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
سوزن رو عوض کردین؟ شاید از اون باشع. من چرخم با سوزن ته آبی؛ بهتر میدوزه ؛تا با سوزن معمولی.

چندباری سوزن عوض کردم بخاطری که یبارم سوزن مشکل داشت نخ پاره میکرد. 

حالا چند بار سوزن عوض کردم بهتر نمیشه 

چندباری سوزن عوض کردم بخاطری که یبارم سوزن مشکل داشت نخ پاره میکرد.  حالا چند بار سوزن عوض کرد ...

اگع با راهکارهایی که دوستان دادن درست نشد.بدین سرویس کنن.

احتمال داره.کمپلت زیرش ساییدگی داشتع باشع.

منظورم دنده ها و جای ماسوره هستش.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز