2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب یه خانم امروز توی کافی نت گفت قبول شدم استخدامی بانک ملی  سهمیه کمیته هم دارم  تا ال ...

به خدا کم مونده سکته کنم له هر کس و نا کسی سهمیه میدن کم مونده به کسی که از خیابون رد میشه هم سهمیه بدن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
به خدا کم مونده سکته کنم له هر کس و نا کسی سهمیه میدن کم مونده به کسی که از خیابون رد میشه هم سهمیه ...

آشنامون سهمیه بالا بیست و پنج   بعد زمین‌گرون گرفته که با فروشش بالاشهر تهران خونه گرفته سهام گرون بگم الان چقدر حقوق برای زنش وام بن ماشین وام دوبل ازدواج بچه هاش پسراش سربازی نرفتن   بچه هاش کلا با سهمیه دانشگاه قبول شدن حالا سر مور گنده بالاسرشون کل کارهاشونو خودش میکنه   استخدامی آموزش و پرورش دخترش با نمره زیر بیست استخدام شد حداقل نمره سهمیه آزادا چهل و پنج پنجاه   نون یکی دیگه رو برد رو سفره بچه اش که ی کلمه نخوند و درسش ضعیف  بعدم میگه برای خدا رفتم  انقدر پول بهت دادن دیگه چرا حق بچه های مردمو ضایع می کنی   الهی از گلوشون نره پایین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز