2777
2789
عنوان

انوکسا۴۰۰۰

200 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من فردا نه هفتم تموم میشه و وارد هفته دهم میشم،من دوتا بارداری پوچ داشتم ک فقط ساک تشکیل میشد دوتا جهش تو فاکتورpay1وmthfrدارم که یکیش هترو یکیش هموزیگوت،از وقتی باردار شدم دکتر برام سرم اینترالیپید و پردنی و هیدروکسی واسید فولیک ‌اسپرین وپریناتال وانوکسا۴۰۰۰تجویز کرده البته دوفاستون و از قبل بارداری مصرف میکنم شیاف هم شبی یکی،هفت هفته و شش روز رفتم سونو قلب ک دوقلو بودن یکیشون ضربان نداشت تو شش هفته و دو روز اون یکی ضربان قلب منظم هفت هفته و پنج روز الان یک هفتس خودخوری میکنم ک با وجود این جهشای انعقادی ممکنه انوکسا۴۰۰۰۰جواب نده و اتفاقی برای جنین بیفته خواهش میکنم هرکسی تجربه داره منو راهنمایی کنه خیلی حالم بده😭😔

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
منم آزمایش ایمنی انعقادی دادم تا الان هر روز دارم آنوکسا میزنم مشکلی نیست نگران نباش

چند هزار؟؟؟؟نمیدونم بعضیا میگن ۴۰۰۰دوزش پایینه چون دوتا جهش دارم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سه تا جهش فک کنم داشتم ۴۰۰۰ بهم داده 

خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتی عزیزم برای منم دعا کن این سری خیلی امیدوارم چون قلب کوچیک شو دیدم قبلیا حتی جنینم نبود

عزیزم نگران نباش، منم دوبار حاملگی پوچ داشتم الان انوکسا 4000 و اسپرین مصرف میکنم، الانم 20 هفتمه و ...

مرسی عزیزم واقعا خوشحالم کردی ایشالله که همینطوره❤️

سلام عزیزم ببخشید منم ۲ تا بارداری پوچ داشتم. یسری از فاکتورهای ایمنی و انعقادی را که مهم  و اصلی بود همون اول بررسی کردم هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا میخوام برم تخصصی تر بدم آزمایششو.میشه دقیق بگید مشکل ایمنی تون چی بود که باعث سقط می‌شد؟

هر راهی بوده رفتم هرکاری گفتن کردم همه چی نرمال و سالم فقط شوهرم مورفولوژیش اسپرمش پایین بود که اونم دکترا گفتن خوبه میشه با همین طبیعی اقدام کرد قرص دادن به محض اینکه خورد باردار شدم ولی اینم پوچ شد.

سلام عزیزم ببخشید منم ۲ تا بارداری پوچ داشتم. یسری از فاکتورهای ایمنی و انعقادی را که مهم و اصلی بو ...

سلام گلم من فاکتور ایمنی انعقادی (ازمایش پروتین C S….) مشکلی نداشت اما دکتر برای مهم کاری بهم داروایمنی داد از روی ازمایش ژنتیک متوجه شدم که ژن هام جهش انعقادی دارن هموزیگوت و هتروزیگوت ‌دوتا جهش باعث غلیظ شدن خون در بارداری میشه و باید امپول مصرف کنی این شد که من نه ماه بارداری تمام انوکسا میزدم،و الانم دوباره باردارم ولی من تا شش ماه متوجه بارداری نشدم بدون هیچ آمپولی بچه درون من رشد کرد که برای من این دلیل و نقض کرد😅اگه تهران هستی حتما برو پیش عارفی خودم از ایشون نتیجه گرفتم اگه نه که تحقیق کن و پیش دکتری برو که در این زمینه علم داره میتونه بهت کمک کنه

سلام گلم من فاکتور ایمنی انعقادی (ازمایش پروتین C S….) مشکلی نداشت اما دکتر برای مهم کاری بهم داروای ...

عزیزم مبارک باشه امیدوارم بسلامتی دنیا بیاد بچت. واقعا دست خداست این دکترا میگن اگه بخواد اتفاق بیفته دست هیچکس نیست ما هیچکاری نمیتونیم بکنیما !

آخه هرچی دکتر میریم میگن سالم همه چی نرمال و عالی هیچ علتی براش پیدا نکردیم. منم دعا کن عزیزم بتونم یه بارداری سالم داشته باشم🙏🏻

عزیزم مبارک باشه امیدوارم بسلامتی دنیا بیاد بچت. واقعا دست خداست این دکترا میگن اگه بخواد اتفاق بیفت ...

بله درسته بعضی وقتا علمم زیر سوال میره خدا بزرگه نگران نباش حتما به یادت هستم و از خدا میخوام خیلی زود دامنت روسبزکنه❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز