2777
2789
عنوان

میشه لطفاً کمکم کنین به حق علی؟؟

113 بازدید | 18 پست

خانما من مشکل خیلی بزرگی تو زندگیم پیدا کردم پدر و مادرم دچار به بیماری شدن و خطر از دست دادنشون رو دارم😭😭😭

امروز با یه خانومه حرف میزدم می‌گفت یه چله ترک گناه بگیر تازه ده روز هم مونده به محرم از آقا امام حسین بخواه کمکت کنه.

تروخدا دعام کنین هنوز سنی ندارم😭😭😭

میشه راهنمایی کنین تو محرم چه چیزایی می‌خونین چه ذکرایی میگین

Selenophile به کسی میگن که عاشق ماه باشه:)))))

عزیزم انشالله خدا حفظشون کنه برات، بهترین و قویترین نذر و دعا چله زیارت عاشوراست! 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چله زیارت عاشورا بگیر به امام حسین متوسل شو، انشالله خدا به حق آبروی امام حسین، شفا میده پدر و مادرتون رو 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

عزیزم عمر دست خداست و انشاالله ب پدر مادرت طول عمرباعزت و سلامتی بده...نذر ۱۲۴ هزار صلوات کن میگن رد خور نداره نیت کن تا هروقت تونسی بگو شاید یک سال یا چندماه طول بکشه تموم بشه

کاربری جدیدمه ،از سال ۹۴ عضو و معتاد سایت😁

سلام عزیزم 

لطفا کاربریتو تگ کن واست تاپیک بزنم

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂
ممنون🖤🖤🖤😭

نگران نباش عزیزدلم، این چله زیارت عاشورا و توسل به امام حسین خیییلی خییلیی مجرب و مؤثره، حاجات محال رو باهاش گرفتن...بخون آرومم میشی خودت،ان شاء الله که خدا حفظ کنه برات پدر و مادرت رو 

یه چله زیارت عاشورا بگیر به امام حسین متوسل شو، انشالله خدا به حق آبروی امام حسین، شفا میده پدر و ما ...

چقدر مهربونین شما🥺🖤ممنون

عزیزم عمر دست خداست و انشاالله ب پدر مادرت طول عمرباعزت و سلامتی بده...نذر ۱۲۴ هزار صلوات کن میگن رد ...

مرسی از راهنمایی تون✨🖤

چقدر مهربونین شما🥺🖤ممنون

❤️عزیزم...نظر لطفته...

بیماری پدر مادرت چی هست؟