2777
2789
یه چیز بگم موفقیت شما تو سفر یا مهاجرتتون هست 

نمیدونم ولی من نه موفقیت میخوام ن هیچی

منو امیذ همدیگه رو دوست داریم حتما میخوایم هرجور شده ازدواج کنیم فقط منتظریم یکم شرایطمون جور شه

شرایط مهاجرت و ازدواج تو خارج دوبار پیش اومد ولی رد کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله میرسی گلم 

انشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم❤️ یه خواب خیلی خوبی دیدم چند شب پیش خیلی امیدوارم کرده دلخوشی این چند روزم شده این خوابه

اگه مذهبی هستین و اعتقاد دارین تا براتون تعریف کنم🙂من که اینقد ذوق دارم برا همه تعریف کردم

عزیزم بیا خصوصی بگو‌چرا ک نه 

نه همین جا بگم شاید یکی بخونه اونم ذوق کنه😅

چند شب پیش دعوت بودیم سفره امام علی منم به نیت بهم رسیدنمون شیرینی بردم گذاشتم تو سفره خیلیم اونجا دعا کردم امامارو التماس میکردم شبش خواب دیدم

اولاش شبیه خواب نبود انگار داشتم امام حسین رو به غیرت امام عباس قسم مسدادم که ما دوتارو بهم برسون بدون سختی.

بعدش خوابه شروع شد انگار که من بین الحرمین بودم بعد یه زنی بهم شیرینی داد یه کیک خیلییی خوشمزه و عجیب.بهم گفت اینو امام حسین داده برای حاجتروایی.به اکثر کسایی که اونجا بودن داد 

عزیزم فک میکنن اقام🥴😂😂😂😂شما یه چیزی بگید ک زنگ زدید😶

نه خانمه. منم الان تماس گرفتم ممنونم ازتون.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چون اون چیزایی ک گفتم از اونه 

اها فهمیدم.دستت دردنکنه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه همین جا بگم شاید یکی بخونه اونم ذوق کنه😅 چند شب پیش دعوت بودیم سفره امام علی منم به نیت بهم رسی ...

خوشبحالت .یا امام حسین. خداکنه امام حسین حاجت هم روبده حجات منم بده