2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ابنده پسرتون روشن داد جوانی پر شوق  و ذوق ولی کمی لجباز  میشه ک تو روابط احساسیش زود گ ...

اره یکم خیلی کم لجبازه.ولی محلش ندم خودش رام میشه. خدا‌کنه خدا از زبونت بشنوه...ممنونم ازت. لطف کردی.😘 

بچه دومم کی میارم جنسیتش چیه؟.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

گلم ابنده پسرتون روشن داد جوانی پر شوق  و ذوق ولی کمی لجباز  میشه ک تو روابط احساسیش زود گ ...

میشه درمورد آینده منم بگین 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

عزیزم هیچ نگرانی در رابطه شما وجود نداره ایندتون خوب پیش میره نگران نباشید 

قربونت برم آخه شوهرم بی دلیل خیلی اذیتم میکنه همش تحقیرم میکنه

از خونه بیرونم میکنه واقعا زجر میکشم موندم ول کنم برم یا چیکار کنم

[QUOTE=300293768]قربونت برم آخه شوهرم بی دلیل خیلی اذیتم میکنه همش تحقیرم میکنه از خونه بیرونم میکنه واقعا زجر میکشم ...[/QUOTعزیزم از سادگی خودته خوب پیششاز خانوادش بد نگو خوب رو وخش میری کاملا اینا برات اومد کوتاه بیا رامش کن کلید رام کردنش دست خودته عزیز دلم دیدی بالا هم نوشتم ساده ای  بیا خصوصی حتمااا

[QUOTE=300293768]قربونت برم آخه شوهرم بی دلیل خیلی اذیتم میکنه همش تحقیرم میکنه از خونه بیرونم میکنه ...

فردا مصاحبه قبولم میکنن؟

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾