2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولا یه مریضی داری سلامتی برات میبینم دوما همسرتون زیاد گیر میدی و خیلی خانم حساسی هستی ک طی د ...

میشه واسه منم بگیری دعات میکنم.خواهش میکنم ببین زمینمون اخرش شهرداری مجوزش میده؟ کوچه شو تعیین میکنن که مجوزش بگیریم؟ اونارو امسال میسازیم؟.سود میکنیم اززمینه بسازیم ان شالله؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

موفقیت عالی اومد  

بعد میشه درمورد اینده پسرم امیرعباسم بگیری چجور پسری میشه. چیکاره میشه. بچه دوم کی میارم جنسیتش؟ممنونت میشم. لطف میکنی. خدا خیرت بده ان شالله

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میشه واسه منم بگیری دعات میکنم.خواهش میکنم ببین زمینمون اخرش شهرداری مجوزش میده؟ کوچه شو تعیین میکنن ...

عزیزم ماشالله کارتت عالی اومد یله حل میشه مثبت اومد برات ساخت ساز مسکن منتظر وام یا پول هستید ک اونممیاد دستتون 

عزیزم ماشالله کارتت عالی اومد یله حل میشه مثبت اومد برات ساخت ساز مسکن منتظر وام یا پول هستید ک اونم ...

اره دقیقا منتظر هم وام وهم یه پولی هستیم.جدی خدا خیرت بده ان شالله. دلم اروم کردی

بعد میشه درمورد اینده پسرم امیرعباسم بگیری چجور پسری میشه. چیکاره میشه. بچه دوم کی میارم جنسیتش؟ممنو ...

گلم ابنده پسرتون روشن داد جوانی پر شوق  و ذوق ولی کمی لجباز  میشه ک تو روابط احساسیش زود گذر عاشق یکی میشه ک رد میشه این احساسش و اینده کاری پر روزی و رونق براش اومد ک ممکنه کارش اداری هم باشع چون کارت قانون هم براش اومد ک همون اداره ریاست اومد براش

بعد میشه درمورد اینده پسرم امیرعباسم بگیری چجور پسری میشه. چیکاره میشه. بچه دوم کی میارم جنسیتش؟ممنو ...

برا کلی تماس بگیرید عزیز دلم خیلی چیزا میاد ک من فقط به یه دونش اشاره میکنم ۰۹۳۸۲۵۵۶۳۵۴