2777
2789
عنوان

حسودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 63 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میترسم که کانال بزنم این راهارو پیش برم اما موفق نشم

ترس نداره چیزی از دست نمیدی.فکر کن تو نی نی سایتی.بعدشم هنوز علایقتو مشخص نکردی که بیشتر برات توصیح بدم که چی کار کنی

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
ترس نداره چیزی از دست نمیدی.فکر کن تو نی نی سایتی.بعدشم هنوز علایقتو مشخص نکردی که بیشتر برات توصیح ...

همون حیطه  داستان و قصه بهتره چون بقیه رو بلد نیستم

کاش میشد ی هزینه میگرفتم کارای تایپ و اینجور چیزا انجام میدادم

تایپ که ریخته اما کار هوشمندانه بهتر از کار یدی هست.تایپ چون رو بدنت تاثیر میذاره جزو کارهای یدی هست و بدنت به مرور تحلیل میره.تو سه راه داری یا عزمتو جزم کنی کار خودتو راه بندازی یا بابای پولدارت ساپورتت کنه که میگی سر یه گوشی با گریه... یا حسادت زندگی بقیه 😌😌😌

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
همون حیطه  داستان و قصه بهتره چون بقیه رو بلد نیستم

قصه برای کودکان یا بزرگسال؟اگه کودکان که عالیه داستانهاتو بنویس بذار تو پیجت اگه تصویرسازی نقاشی ساده حتی بلدی براش تصویرسازی کن  اگه نه عکس از گوگل...بعدش کارگاه قصه گویی و اموزش مجازی بزن تعداد فالوورات که از پونصد تا بالا رفت.

اگه برای بزرگساله یه داستان قسمت قسمت کن و هر روز یه بخششو بفرست.کلی ادم میاد فالوت میکنه و بعدش میتونی تبلیغ بگیری.و دوباره یه ژانر دیگه انتخاب کن مثلا یه بار عاشقانه یه بار ترسناک ..هیجانی...

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
قصه برای کودکان یا بزرگسال؟اگه کودکان که عالیه داستانهاتو بنویس بذار تو پیجت اگه تصویرسازی نقاشی ساد ...

الان به ذهنم یه چیز رسید

دوست دارم ی پیج بزنم مدلای شنیون بزارم

تو اینستا بهتره یا رو بیکا یا ایتا

چطور باید تعداد فالوور ببرم بالا

قصه برای کودکان یا بزرگسال؟اگه کودکان که عالیه داستانهاتو بنویس بذار تو پیجت اگه تصویرسازی نقاشی ساد ...

رمانم خیلی خوبه اما از شروعش میترسم نمیدونم چطور باید فالور رو زیاد کنم