2777
2789
عنوان

حسودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 63 پست
وای منم کم‌کم دارم شیطانی میشم 🥲🥲

من یادمه یه روز رفتیم خالمینا یکی از فامیلای دورمون هم اونجا بود

که دختره زندگیش خوبه

دختره با چشماش داشت میخندید 

حالا منه بدبختم غصه دار 

ناراحت

موهای سفید

زبون روزه رفتم تو بالکن حالم داشت بد میشد از این وضعیت 

💍♥ i said yes 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث چی درس میخونم همش پشت کنکورم اما نتایج کنکورم مردود از لحاظ کلاسای ارایشگری و ..‌ک درامد دارن نم ...

بیخیال درس وقتی قبول نمیشی چه اصراریه بعدشم پول داشته صد سالتم باشه میتونی درس بخونی.با گوشی شروع کن گوشی که داری اینترنتم که داری گوگل جونم که داری

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
من یادمه یه روز رفتیم خالمینا یکی از فامیلای دورمون هم اونجا بود که دختره زندگیش خوبه دختره با چشم ...

همکلاسای تنبل من ک هرکدوم پی عیش و خوش گذرونی بودن الان ی جاهایی ازدواج کردن ک اصلا محاله اینطور شخصی بیاد خواستگاری من بعد اونقدم چهرهاشون زشت بود اونقد بی ادب و ظالم بودن

بعد من با این چهره مثل چی درس میخوندم ن خواستگار ن قبولی واس کنکور ن خانواده خوب😔 ی عشق دارم ک اونم ۴ سال نمیاد خواستگاریم

بیخیال درس وقتی قبول نمیشی چه اصراریه بعدشم پول داشته صد سالتم باشه میتونی درس بخونی.با گوشی شروع کن ...

هیچ کاری با گوشی بلد نیستم 

واس انلاین شاپ تا کی بایدبشینم تا کانالم پر جمعیت بشه

طبیعیه. ما تازه داره عقلمون میاد سر جاش زندگی راحت بقیه رو می بینیم ناراحت میشیم. من تازه بیشتر برای خودم ناراحت میشم نه واسه طرف که داره. بعد خودم دیدم کسی رو که همه چی داره ولی اینقدر بخل و حسادت داره نگرانه دیگران ازش جلو نزنن با یه کینه ای از فلانی حرف میزد که باورم نمیشد. بعد امثال ما ازین کار عذاب وجدان میگیرن.

طبیعیه. ما تازه داره عقلمون میاد سر جاش زندگی راحت بقیه رو می بینیم ناراحت میشیم. من تازه بیشتر برای ...

دقیقا بخدا من ی شخص رو میشناسم خداهمه چی بهش داده اما اون فرد حتی حسودی ی دختر بچه هم میکنه

من یادمه یه روز رفتیم خالمینا یکی از فامیلای دورمون هم اونجا بود که دختره زندگیش خوبه دختره با چشم ...

خوشبختی از چشم ها معلومه 🥲

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
هیچ کاری با گوشی بلد نیستم  واس انلاین شاپ تا کی بایدبشینم تا کانالم پر جمعیت بشه

ببین این کامنتم طولانیه اما بخونش لطفا

۱.اول باید بخوای که بشه

۲.با کاغذ و  نوشتن آشتی کن

۳.علایقتو بنویس برای مثال:

(آشپزی.خیاطی.مقاله نویسی.صد رقم کار هنری...مجسمه نقاشی خطاطی گل سازی دستبند بافی و و و .ماساژ.آموزش.حیطه کامپیوتر که باز صد رقم شاخه داره مثل برنامه نویسی تایپ نرم افزار گرافیکی ...‌شعر داستان قصه که باز اخه شاخه میشه.اموزش دادن صد مورد....بشینی بنویسی تا یه ماه طول میکشه.

۴.از بین چیزایی که نوشتی اونایی که بیشتر علاقه داریو خط بکش و در نهایت یکی اشو انتخاب کن

۵.راجع بهش تحقیق کن سرچ کن اموزش ببین یادداشت کن ذخیره کن تمرین کن

۶.بستگی به چیزی که انتخاب کردی پیج بزن کانال بزن تبلیغ کن تو هزار تا ادم هم تو صفحه ات باشه کافیه ده نفرشون ازت خرید کنن یا تو کلاست شرکت کنن یایایا...همون ده نفر برای استارت مستقل شدنت کافیه.ملت پنج هزار تا تراکت میزنن پخش میکنن از این هزار تا نهایت بیست نفر اصافه میشن به مجموعه.من انلاین شاپ دارم زیر هزار نفر و فروش هم دارم اسمشو نمیتونم چون اینجا گمنامم 😂

۷.کارایی که گفتمو انجام بدی بهت کمک میکنم پیشرفت کنی فقط اول علایقتو مشخص کن و بگو

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍