2777
2789

سلام🥲چیزه

میگم تو یه تاپیک دیدم گفتی امتحان حسابداری داری

منظورت همون ازمون فنی عه دیگه؟ منم راستش قراره بدم منتهی بار اولمه و حسابداری رو از شرکتآ اموزش دیدم نه دانشگاه

خواستم بدونم چی باید خوند و منابع چی ان و چطوریه ازمونش؟ از چ چیزایی سوال میاد؟ مثلا اکسل همه چیشو باید یاد بگیریم؟

سلام🥲چیزه میگم تو یه تاپیک دیدم گفتی امتحان حسابداری داری منظورت همون ازمون فنی عه دیگه؟ منم راست ...

سلام بله عزیزم

من آزمون کاردانی حسابداری دارم، یعنی با این آزمون وارد دانشگاه بشم، منابعش هم 8 تا کتاب تخصصی و 4تا عمومی و 3تا پایه و 4 تا شایستگی غیر فنیه که اگه خواستی دونه دونه نام ببرم 🤔

و اینکه اصلا ربطی به اکسل و نرم افزار ها نداره 

بیشتر مطالب تئورین و خیلی با حسابداری که عملیه فاصله داره اما خوب تا حدودی شبیه همن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بله عزیزم من آزمون کاردانی حسابداری دارم، یعنی با این آزمون وارد دانشگاه بشم، منابعش هم 8 تا ک ...

یاخدااا

آزمون فنی همون ک حدود چهل تا سوال داره رو میگما؟😭

وای کسی ب من نگفت این منابع رو

یاخدااااا

سلام ببخشید تو یه تاپیک دیدم که گفته بودید سر کنکور خشکی چشم شده بودین خواستم بپرسم الان خوب شدین؟ و ...

سلام عزیزم 

بله من فکر می کردم چشمام ضعیف شده 

اون موقع رفتم بینایی سنجی، گفتن ضعیف نیس 

بخاطر خشکی چشمه 

اشک مصنوعی و اینکه زیاد باید پلک می زدم حین درس خوندن

سلام بله عزیزم من آزمون کاردانی حسابداری دارم، یعنی با این آزمون وارد دانشگاه بشم، منابعش هم 8 تا ک ...

سلام من ترم یک حسابداریم (ورودی بهمنم) دانشکده فنی ام اگه قبول شدین میشه از تجربیاتتون بگین فکر کنم شما یه ترم از من جلو تر باشین برای اون میگم
البته اینکه من از انسانی اومدم حسابداری و انگار که فقط منم بهش علاقه دارم و در تلاشم چیزای مختلفشو یاد بگیرم تمام اطرافیانم یه جوری باهام رفتار میکن واقعا اذیت میشم  من در تلاشم برنامه ها و مهارت های مختلفشو یاد بگیرم و متاسفانه نمیدونم چیکار کنم ناشیانه دارم عمل میکنم 
ممنون میشم کمک کنی ❤️🤝

سلام من ترم یک حسابداریم (ورودی بهمنم) دانشکده فنی ام اگه قبول شدین میشه از تجربیاتتون بگین فکر کنم ...

سلام 

منم اتفاقا ترم یکم ورودی بهمن 

من رتبه ی کشوریم زیر 100 شد 

منتها شهر خودمون دارم درس میخونم 

تجربه ی خاصی نیاز نیست، دانشگاهه و درس خوندن

برنامه های کاربردی هم مجموعه ی آفیس و هلو بیشتر  مهمه